Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jön még eső hétvégéig

2016. március 9. 9:50
Mi vár ránk csütörtökön?

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön fokozatosan megvastagszik a felhőzet, a délutáni óráktól csapadékra is számíthatunk. Általában mérsékelt marad az északi szél. A hőmérséklet a reggeli 3°C-ról délután 11°C-ig emelkedik fel. Pénteken borult marad az ég, többszöri esővel. A hétvégén fokozatosan csökken a felhőzet, csökkenő csapadékhajlammal. A jövő hét néhány fokos lehűléssel indul.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai jelentése szerint a légkör magasabb szintjein zajló melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfront jellegű hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. Gyakoribb lehet a lázas állapotok, illetve a gyulladásos és fertőző betegségek fellépése. Étvágytalanság is előfordulhat. Csökkenhet a koncentráló képesség, mind a munkában, mind az utakon.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján nem várható alapvető változás a város kedvező levegő-egészségügyi helyzetében.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 130 cm, ami 20 centivel magasabb a szabályozsi határértéknél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.