Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

Megszűnik a fronthatás

2016. március 10. 9:14
Mi vár ránk pénteken?

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint pénteken többnyire borult lesz az ég felettünk, többször előfordulhat gyenge eső, záporeső. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet reggel 5°C-ig hűl le, délután 11°C ígérkezik. A folytatásban időjárásunkat az Észak-Európa felett kialakult anticiklon alakítja, áramlási rendszerében kelet felől kissé hűvösebb és egyre szárazabb levegő érkezik fölénk, de a jövő hét elején még többszöri gyenge esőre kell készülni.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint pénteken napközben megszűnik a melegfronti hatás, de az erre érzékenyeknél még előfordulhat fejfájás, migrén, étvágytalanság, illetve vérnyomás-ingadozás. Csökkenhet a koncentráló képesség, mind a munkában, mind az utakon.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján várhatóan kedvezően alakul a légszennyező anyagok koncentrációja, határérték túllépés nem lesz.

BALATON

A Balaton vízszintje Siófoknál 132 cm, ami 22 centivel magasabba szabályozási határértéknél. A tó vize Csopaknál 6 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.