Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C

Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a veszprémiek

2016. március 10. 15:02
A magyar fejlesztésű Simple alkalmazás és a Cinema City együttműködésének köszönhetően mától a pénztárnál való sorban állás nélkül, mindössze a mobiljukon vásárolt jegyek felmutatásával is beléphetnek a mozihálózat veszprémi termeibe a látogatók.

A piacvezető Cinema City mozihálózat a saját weboldalán kívül Európában először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az ingyenes, szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációban a veszprémi mozi repertoárjából megadhatjuk a filmet, az időpontot, kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát. A belépéskor csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk.

„A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. Veszprémben is intenzív a jelenlétünk: a mozijegyvásárlás mellett számos kulturális és sport programra válthatunk belépőt, több helyről rendelhetünk ételt, GPS koordinátáink alapján intézhetjük a köztéri parkolásunkat és vásárolhatunk e-matricát az alkalmazáson belül” – mondta Benyó Péter, a Simple alkalmazást fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője.

A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják a Simple alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet. Ezen felül Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szombathelyen, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon és Zalaegerszegen sem kell már a pénztárnál sorban állnia a felhasználóknak. Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a mozijegy vásárlás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.