Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Kevés csapadék, sok felhő

2016. március 11. 9:29
Milyen hétvége vár ránk?

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint szombaton erősen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nem várható, de jelentéktelen eső, gyenge zápor nem zárható ki teljesen. Mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet a reggeli 4°C-ról délután 10°C-ig emelkedik fel. A folytatásban még gyakran megnövekszik a felhőzet, amit gyenge eső is kísérhet, majd keddtől egyre inkább a napsütés veszi át az irányítást. A jövő hét közepére mérséklődik a nappali felmelegedés és reggelente gyenge talaj menti fagy is kialakulhat.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint front nincs, de szombat estig már kissé hűvösebb levegő áramlik fölénk. A különösen érzékenyeknél gyenge hidegfront jellegű hatás jelentkezhet: pl. fejfájás, migrén, illetve szédülés. Ingadozhat a vérnyomás. Hosszabbá válhat a reakció idő.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján várható, hogy a környezeti levegő szennyezettsége a megengedett szint alatt marad.

Pollen: megyénkben az éger valamint a citrus- és tiszafafélék koncentrációja magas.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 132 cm, ami 22 centivel magasabb a szabályozási határértéknél. A tó vize Csopakon 6 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.