Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Húsvétra melegszik az idő

2016. március 21. 9:04
De addig még fájhat a fejünk.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint kedden egy mediterrán ciklon felhőzete okoz erősen felhős időt, említésre méltó eső azonban nem várható. A délutáni órákban már hosszabb időszakokra is kisüt a nap. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet reggel 4°C-ig csökken, délután 10°C ígérkezik. A hét nagy részében gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, de csupán jelentéktelen eső fordulhat elő. A hőmérséklet jelentősen nem változik, húsvétra azonban melegedés vár ránk.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint kettős fronthatás várható. Sokaknál előfordulhat fejfájás, migrén, szédülés, illetve álmatlanság, fáradékonyság. Ingadozhat a vérnyomás. A reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés alapján a város levegő-egészségügyi helyzetében lényeges változás nem várható.

Megyénk levegőjében a ciprus- és tiszafafélék, valamint a nyár koncentrációja magas.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 130 cm, ami 20 centivel magasabb a szabályozási határértéknél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.