Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

Tovább tavaszodik

2016. március 23. 9:42
Továbbra is elkerülnek minket a frontok.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön sokat süt a nap, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Gyakran fúj élénk északi szél. A hőmérséklet reggel 1°C ig csökken, a legmelegebb órákban 10°C ígérkezik. Pénteken még a napsütés lesz túlsúlyban, szombaton felhősebb időre készülhetünk, vasárnaptól ismét napsütés jellemzi az időjárást. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint frontátvonulás nem nehezíti a mindennapjainkat, de a magasban észak felől hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé, ezért azok, akiknek a neuro-hormonális rendszere nem működik „olajozottan”, hidegfront jellegű változásokat tapasztalhatnak. Ilyen változás lehet a fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenése. Ezért a közlekedésben résztvevők fokozottabban figyeljenek!

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprém levegője megfelelő minőségű. A meteorológiai előrejelzés alapján a város levegő-egészségügyi helyzetében lényeges változás nem várható.

Megyénk levegőjében a ciprus- és tiszafafélék, valamint a nyár koncentrációja magas.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.