Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ilyen idő lesz húsvét hétvégén

2016. március 25. 9:41

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint szombatra virradóra előfordulhat gyenge eső. Napközben erősen felhős, borult égre tekinthetünk fel, számottevő csapadék nélkül. Mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet a reggeli 4°C-ról délutánra 10°C-ig emelkedik fel. Vasárnap sokat süt a nap, a jövő hét elején azonban egy hosszan elnyúló frontrendszer okoz borongós időt, kevés esővel, amit majd melegedés követ.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint kezdetben melegfronti hatással számolhatnak az arra érzékenyek. Náluk előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság. Ingadozhat a vérnyomás. Szombaton napközben gyenge hidegfront éri el térségünket. Nő a szervezet görcskészsége, asztmatikus rohamok léphetnek fel. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

LEVEGŐ

Veszprémben a levegő minősége megfelelő az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint. A meteorológiai előrejelzés alapján a város levegő-egészségügyi helyzetében lényeges változás nem várható.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.