Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Frontok határozzák meg a következő napokat

2016. március 26. 13:15

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint vasárnap szárazabb levegő érkezik fölénk, a napsütést gomolyfelhők zavarják időnként, csapadék nélkül. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 2°C-ig csökken, a maximum 11°C körül ígérkezik. A jövő hét elején egy hosszan elnyúló hullámzó frontrendszer okoz gyakran felhős időt, kevés eső is előfordulhat. A hét közepétől melegedésre készülhetünk.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint szombat délután még gyenge hidegfronti hatás miatt nő a szervezet görcskészsége, asztmatikus rohamok léphetnek fel. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakcióidő, ez balesetveszélyes lehet az utakon. Vasárnap már melegfront jellegű hatással számolhatnak az arra érzékenyek. Náluk előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság. Ingadozhat a vérnyomás.

LEVEGŐ

Veszprémben a levegő minősége megfelelő az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint. A meteorológiai előrejelzés alapján a város levegő-egészségügyi helyzetében lényeges változás nem várható.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.