Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Melegedéssel indul az április

2016. március 27. 19:30
Jövő hét végére viszont újabb hidegfront ígérkezik.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint hétfőn erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel, egyelőre csapadék nélkül. A mérsékelt déli szélben a reggeli 4°C-ról 10°C közelében melegszik a levegő. Kedden az erősen felhős ég mellett többször előfordulhat eső, záporeső. Szerdától erősödik a nappali felmelegedés, április első napján a csúcshőmérséklet megközelíti a 20°C-ot, azonban a jövő hét végére erős hidegfront okoz lehűlést.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint melegfront jellegű hatással számolhatnak az arra érzékenyek. Náluk előfordulhat fejfájás, migrén, illetve álmatlanság. Ingadozhat a vérnyomás. A gyulladásos betegségek esélye nőhet. Csökkenhet a koncentráló képesség, ez balesetveszélyes lehet az utakon.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprém levegője megfelelő minőségű. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján, a mai napon várhatóan kedvezően alakul a légszennyező anyagok koncentrációja, határérték túllépés nem lesz.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.