Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Marad a felhős ég kedden is

2016. április 18. 13:44
A szél is fújni fog, a hétvégén pedig újabb frontok érkeznek.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint kedden többnyire gyengén felhős marad az ég. Élénk északnyugati szél fúj, amit időnként erős lökések kísérhetnek. A hőmérséklet reggel 8°C-ig csökken, délután 16°C-ot mérhetünk majd a legmelegebb órákban. A folytatásban északnyugat felől továbbra is kissé hűvös, de száraz levegő érkezik fölénk. A hétvégén érkeznek újabb frontok és teszik változékonyabbá időjárásunkat.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint a nagy időjárási kontrasztokat okozó, hullámzó hidegfront a hét második napján lassan elhagyja az országot, emiatt a frontot kísérő humánbiológiai tünetek fokozatosan gyengülnek. Kedden már kevesebb ember tapasztalhat fejfájást, vérnyomás-ingadozást, illetve ízületi fájdalmakat. Tartós, a légkört átmosó esőzés híján a pollenkoncentráció emelkedése valószínű.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprém levegője elfogadható minőségű, a meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján a város kedvező levegő-egészségügyi helyzetének lényeges változása holnap reggelig nem várható.

BALATON

Az északi, északnyugati szelet több helyen kísérik élénk (25-35 km/h), a Balaton nyugati részén időnként erős (40-45 km/h) széllökések. Változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű . Az esti órákban már jelentéktelen eső,zápor előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 18 fok körül alakul. Késő este 12, 13 fok körül alakul.

A Balaton Csopaknál 16 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.