Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vastagodó felhőzet, egyelőre csapadék nélkül

2016. április 21. 17:49
Délután 18 °C fok is lehet. Ilyen idő várható pénteken Veszprémben.

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo előrejelzése szerint pénteken vastagodó felhőzet jelzi a közeledő változást, egyelőre csapadék nélkül. A reggeli gyenge délnyugati szél napközben mérsékelt északnyugatira változik. A hőmérséklet reggel 7°C-ig csökken, délután 18°C-ot mérhetünk.
A hétvégén egy hullámszó frontrendszer, majd az ebből kialakuló sekély ciklon határozza meg időjárásunkat. Többnyire borult lesz az ég, esőre is számíthatunk, vasárnap kellemetlen északnyugati szél fúj. A jövő hét is hűvösen indul.

ORVOSMETEOROLÓGIA

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. Az átlagosnál hidegebb hajnalt az ilyenkor szokásosnál melegebb nappal követi. A nagy napi hőingás miatt öltözködjünk rétegesen! A túlnyomóan napos, száraz időben aki teheti hosszabb sétát, kirándulást is tervezhet. A helyenként erős ultraibolya sugárzás miatt használjunk fényvédő krémet!

BALATON

A met.hu szerint pénteken a gyenge mérsékelt szél délnyugati irányból helyenként megélénkül, majd délután a szélirány több helyen északnyugatira vált és átmeneti élénkülés is lehet. A napsütés mellett délelőtt fátyolfelhők jelennek meg, majd délután laposabb gomolyfelhők is kialakulnak. Csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet elérheti a 21, 22 fokot .

A Balaton vize Siófoknál 15, a Velencei-tó Agárdnál 15.5 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.