Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Íme a Veszprém Szépe 2016. döntőjének versenyzői!

2016. április 25. 8:18

Lezárult a Veszprém Szépe 2016. verseny szavazási szakasza a www.vehir.hu/szepsegverseny oldalon. A versenyzők összesen több mint 15.000 szavazatot kaptak a vehir.hu olvasóitól. Mutatjuk a döntőbe jutott hölgyeket!

A három héten át tartó online szavazás eredményeként 15 hölgy került a verseny döntőjébe. A 2016. május 14-én, szombaton 17.00 órakor kezdődő gálaműsorban a versenyzők három körben mutatják meg magukat a Hangvilla színpadán. Mindezt izgalmas filmek egészítik ki, melyekben interjúkat láthatunk majd a versenyzőkkel, valamint a felkészülés kulisszatitkaiba is bepillantást nyerhetnek a nézők. A győztes fődíja a korábbi évek hagyományaihoz híven idén is egy két személyre szóló tengerparti nyaralás a vehir.hu, mint főtámogató jóvoltából, emellett egy évig őt illeti a Veszprém háziasszonya cím. A műsor része lesz egy látványos divatbemutató a Triumph 2016-os fehérnemű kollekciójából, a versenyzők pedig a márka legújabb fürdőruha modelljeiben is színpadra lépnek. Az est sztárvendége Dér Heni és táncosai lesznek.

Jegyek április 25-étől korlátozott számban kaphatók a helyszínen és az ismert jegyértékesítési pontokon, 1.500,- Ft-os egységáron.

További részletek és online jegyvásárlás: http://vehir.hu/szepsegverseny

A döntőbe került 15 versenyző:

%SZEPSEGVERSENYNYERTESEK%

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.