Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
18°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
18°C

Folytatódik a felhős, esős idő

2016. május 3. 16:03
A szerdai időjárásról.

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo.hu előrejelzése szerint szerdán is a felhők uralják az eget és további csapadékra van kilátás záporeső, esetleg zivatar formájában. Megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 11°C-ig csökken, délután 14°C lesz a maximum.

Csütörtöktől egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap, de egy-egy zápor, zivatar továbbra sem zárható ki. Erősödik a nappali felmelegedés.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint Főként a Dunántúlon várható hidegfronti hatás, így az ott élő frontérzékenyek fejfájásra, erősödő migrénre számíthatnak elsősorban.

POLLEN

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprém levegő-egészségügyi helyzetében holnap reggelig lényeges változás nem várható, a levegő minősége elfogadható.

BALATON

A met.hu előrejelzése szerint az általában mérsékelt (10-25 km/h) alappal fújó északias szelet élénk (25-40 km/h), elsősorban a Balaton nyugati, és középső medencéjénél erős (40-60 km/h) lökések kísérik. Erősebb záporhoz és zivatarhoz szintén társulhat átmenetileg erős (40-60 km/h), akár viharos (60-65 km/h) lökés is. Többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább csak rövid időszakokra süthet ki a nap, elszórtan valószínű a térségben zápor, zivatar, akár több alkalommal is.

A Balaton Siófoknál és a Velencei-tó Agárdnál 14 fokos.

Balaton nyugati medence: a másodfokú viharjelzés érvényes.
Balaton középső medence: a másodfokú viharjelzés érvényes.
Balaton keleti medence: a másodfokú viharjelzés érvényes.
Velencei-tó: a másodfokú viharjelzés érvényes.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.