Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
16°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
16°C

Áprilisian változékony időjárás

2016. május 4. 9:09

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön a napos órák mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, amiből egy-egy záporeső is előfordulhat. Általában mérséklet marad az északi szél. A hőmérséklet reggel 10°C-ig csökken, délután azonban már 19°C körül ígérkezik a maximum. Pénteken és szombaton sok napsütés és gomolyfelhők jellemzik az égképet, említésre méltó csapadék nélkül. A vasárnap a mostani számítások szerint zivatarokat hoz. A jövő hét erőteljes melegedéssel indul.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. Ha az egészségi állapotban mégis különféle panaszok, illetőleg működési rendellenességek jelentkeznek, amelyek most nem írhatók az időjárás számlájára, érdemes háziorvoshoz fordulni, és akár szakorvosi kivizsgálást kérni indokolt esetben. A szervezet számára ez a stresszmentes időszak lehetőséget kínál a regenerációra, és a feltöltődésre.

BALATON

Az OMSZ balatoni előrejelzése szerint csütörtökön az északi, északnyugati szelet élénk, erős, a nyugati medencében reggel, délelőtt viharos lökések is kísérhetik, melyek a déli órákra már várhatóan megszűnnek. Délután azonban zivatar esetén átmenetileg még viharossá válhat a szél. Az esti órákban a csapadék elvonultával megszűnnek az erős széllökések is. Változan felhős idő várható több órás napsütéssel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18,19 fok körül várható.

Csopaknál a tó vize 15 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.