Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Eső lehet, front nem valószínű csütörtökön

2016. május 18. 10:44

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön eleinte több órára kisüt a nap, majd egy sekély mediterrán ciklonnak köszönhetően fokozatosan megnövekszik a felhőzet. A késő délutáni, esti óráktól záporeső, esetleg zivatar is előfordulhat. A mérséklet délnyugati szelet élénk lökések kísérik. A hőmérsék let reggel 8°C-ig csökken, délután 20°C lesz. Pénteken a változó felhőzet mellett még előfordulhat záporeső, majd a napsütés veszi át az irányítást, a hétvégén már a napsütésé lesz a főszerep. Melegszik az idő. A maximumok már 20°c felett lesznek.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint front nem lesz felettünk. A magasban zajló melegedés legfeljebb a légköri változásokra fokozottan érzékenyeknél válthatja ki a gyenge melegfrontokkal járó tüneteket. Náluk az esetleges fejfájás, migrén, levertség hátterében időjárási okok is meghúzódhatnak.

BALATON

A Balatonnál változóan felhős, napos idő várható gomolyfelhőkkel. Néhol rövid zápor előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17-18 fok körül alakul, késő este 13, 14 fok várható.

A tó vize Csopaknál 16 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.