Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C

Marad a változékony időjárás

2016. június 2. 8:30

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön a napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, záporeső, zivatar is előfordulhat. Mérsékelt délies szél fúj. A hőmérséklet 22°C közelében tetőzik. Pénteken a hosszabb, rövidebb időszakokra kisüt a nap, de továbbra is számítani lehet záporesőre, esetleg zivatarra. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C-ig csökken, a maximum 25°C közelében lesz. A hétvégén folytatódik a mérsékelten meleg idő és továbbra is változékony égképre tekinthetünk fel, további záporesővel, zivatarral.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint front nem lesz térségünk felett. A déli órákban több helyen erős lehet az ultraibolya sugárzás.

BALATON

A Balatonnál a legalább néhány órás napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, a déli óráktól helyenként erősen megnövekvő gomolyfelhőzettel, záporral, zivatarral. A gyenge, mérsékelt (5-25 km/h), változó irányú szél zápor, zivatar környezetében megerősödhet (~40-55 km/h). A legmagasabb hőmérséklet 24 fok körül alakul.

A tó vize Csopaknál 22 °C

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.