Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C

Ez a hétvége sem lesz jobb, mint az előző

2016. június 8. 8:56

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo.hu előrejelzése szerint szerdán szinte zavartalan napsütést élvezhetünk. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik. Csütörtökön a néhány órás napsütés mellett fokozatosan megvastagszik a felhőzet, csapadék egyelőre nem várható. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggelre 14°C-ig csökken, délután 24°C-ot mérhetünk. Pénteken hidegfront érint minket, főként a nap első felében fordulhat elő kevés eső, később felszakadozik a felhőzet. A hétvégén sok felhőre számíthatunk, egy-egy záporesővel, zivatarral.

KÖZÉRZET

Front nem ér el bennünket, orvosmeteorológiai szempontból is eseménytelen időjárásra van kilátás - írja orvosmeteorológiai előrejelzésében az OMSZ. A napos idő jó hatással lehet kedélyállapotunkra, hangulatunkra, gyorsítja az anyagcserét, az erős csontozat kiépítésében is nélkülözhetetlen szerepe van. A dél körüli órákban ugyanakkor erős lesz a UVB sugárzás.

BALATON

Napos idő várható fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt (0-25 km/h) változó irányú, jellemzőbben délies, délnyugatias szél lesz a jellemző.A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 26 fok körül alakul.

A víz hőmérséklete Csopaknál 22 °C.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.