Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C

Eseménytelen napunk lesz

2016. június 9. 9:00

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint csütörtökön a néhány órás napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban ma még nem várható. Általában gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet maximuma 24°C közelében lesz.

Pénteken eleinte borult lesz az ég, kevés eső is előfordulhat, később csökken a felhőzet és egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Reggel mérsékelt északnyugati szél fúj, ami délutánra délnyugatira fordul. A hőmérséklet a hajnali órákban 14°C-ig csökken, a legmelegebb órákban 22°C körül áll a hőmérő higanyszála. A hétvégén egy hullámzó frontrendszer határozza meg időjárásunkat. Szombaton több, vasárnap kevesebb napsütésre számíthatunk, ekkor van nagyobb esély csapadékra is. A jövő hét eseménytelenül indul, majd erőteljes melegedés körvonalazódik.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai jelentése szerint front nem ér el bennünket. A dél körüli órákban erős lesz a UVB sugárzás.

BALATON

A Balatonnál gyakran erősen felhős idő várható, szűrt napsütésre van kilátás, zápor kialakulhat a délutáni óráktól. Eleinte többnyire változó irányú (05-15 km/h), majd később egyre inkább déliesebb, délnyugatiasabb szél várható, ami napközben kissé megélénkülhet (25-30 km/h). Délután, kora este a szél északnyugatira fordulhat és ismételten megélénkülhet (25-30 km/h). A legmagasabb nappali hőmérséklet a Balatonnál 24, 25 fok körül alakul.

A víz hőmérséklete Csopaknál 23 °C.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.