Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
19°C

Berobban a nyár

2016. június 15. 9:12
Ma még eseget, de holnap robbanásszerűen érkezik a kánikula.

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo.hu előrejelzése szerint szerdán többnyire borult lesz az ég, csak a délutáni órákban szakadozhat fel a felhőzet. Többször elered az eső, záporeső. Általában mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet a csapadékos időszakban alig változik, a maximum 22°C körül lesz.

Csütörtökön kevés felhő mellett sokat süt a nap. Kissé megélénkül a délies szél. Erőteljes melegedés vár ránk. A minimum hőmérséklet 16°C körül ígérkezik, a maximum 29°C közelében valószínű.

A hétvége is nyárias időt tartogat, bár a hőmérséklet pár fokkal alacsony abban tetőzik. Szombaton egy gyenge hidegfront is elér minket, de alig érezteti hatását. A jövő hét kiadós esővel indul.

KÖZÉRZET

Szerdán egy gyenge hidegfront érinti a Kárpát-medencét, így az erre érzékenyeknél fejfájás, erősödő migrén jelentkezhet legáltalánosabb tünetként.

BALATON

Eleinte jórészt összefüggő felhőzet borítja a térséget, ami napközben felszakadozik, de erősen gomolyfelhős marad az ég, majd késő délutánra, estére már kevés felhő várható. Ismétlődő zápor, helyenként zivatar több helyen várható, majd a délután második felében megszűnik a csapadék. A reggel még gyenge, mérsékelt délies szél délelőttől megélénkül, kissé megerősödik (30-45 km/h) és délnyugatira, nyugatira fordul. Zivatar közelében viszont viharos széllökés is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 fok körül valószínű.

A víz hőmérséklete Csopakon 22 fok.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.