Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Frontmentes lesz a jövő hét

2016. június 19. 9:57

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint vasárnap eleinte változó vastagságú fátyolfelhőzet szűri a Nap fényét, délutántól erős gomolyképződés zajlik a légkörben. Egy közeledő hidegfront labilizálja felettünk a légrétegeket és az esti óráktól nálunk sem zárható ki egy-egy zápor, zivatar kialakulása. A hevesebb légköri események azoban a Dunától keletre várhatóak. Vasárnap napközben gyenge marad az északi szél, délután 27°C, este 19°C várható.

Hétfőre virradóan át is vonul felettünk a front, a felhőátvonulásokból csapadék már nem valószínű. A mérsékelt északnyugati szelet a nap első felében egy-egy élénk széllökés is kísérheti. Hétfőn reggel 15°C, délután 23°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete. Keddtől a hétvégéig marad a frontmentes, csendes, kora nyári idő, sok-sok napsütéssel. Ebben az időszakban reggelente 14°C és 22°C, délutánonként 27°C és 32°C közötti hőmérsékleti értékeket mérhetünk.

KÖZÉRZET

Front nem lesz felettünk, a magasban érkező kissé melegebb levegő miatt azonban a különösen érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság, illetve vérnyomás-ingadozás.

BALATON

Az általában gyenge v. mérsékelt (10-25 km/h) északi, északkeleti szél főként a Balaton középső és nyugati medencéjében időnként megélénkül (25-40 km/h). A délután esetlegesen kialakuló záport vagy zivatart erős vagy viharos széllökések kísérhetik átmenetileg. A legmagasabb hőmérséklet 26, 27 fok körül alakul. Késő este 19, a csapadékos helyeken 17 fok valószínű.

A tó vize Csopaknál 23 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.