Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

EP képviselet tréningsorozat

2009. április 1. 10:07

Az Európai Unió Tájékoztatási Irodája országos szeminárium-sorozatot indított általános és középiskolai tanárok részére. Április 7-én a sorozat következő állomása Veszprém lesz.

Nemcsak a megyéből, hanem az egész régióból jelentkeztek közép- és általános iskolai tanárok arra a szemináriumra, amelyet az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája szervezett Veszprémben. Az EP képviselet egy Európai Unióval foglalkozó, magyar nyelvű oktatási CD-ROM-ot készíttetett a 11-16 év közötti fiatalok részére.

Az interaktív CD-t az EP képviselet minden középiskolába eljuttatta. A program népszerűsítésére és használatára, a módszertani ismeretek bővítésére a tanárok számára díjmentes képzést szervez az EP képviselet, amelynek elvégzéséről a résztvevők tanúsítványt vehetnek át. Különösen most, az EP választások előtt fontos, hogy a diákok bővítsék az Európai Parlamenttel, az EU intézményrendszerével és annak munkájával kapcsolatos ismereteiket.

Veszprémben a képzés április 7-én, a Hotel Magisterben, 14 órakor kezdődik. Azokat a pedagógusokat is megjelenhetnek, akik előzetesen nem regisztráltak a tréningsorozat hivatalos honlapján : www.tudnivalo.hu.

Zsiga Henrik
képzési igazgató

Felnőttképzési Központ Kft. | a tréningsorozat szervezője

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.