Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Folytatódik a nyári időjárás

2016. június 22. 8:49

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint szerdán száraz, egyre melegebb levegő határozza meg időjárásunkat. Sokat süt a nap, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik.

Csütörtökön szinte felhőtlen lesz az ég felettünk. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 19°C-ig hűl le, a maximum 31°C körül ígérkezik. A hétvége is igazi nyárias időt hoz, de egy-egy frissítő zápor, zivatar már előfordulhat. A jövő hét markáns hidegfronttal indul, zivatarokkal, lehűléssel.

KÖZÉRZET

A tőlünk keletre húzódó frontzóna hatása megszűnik, szerdán erős fronthatás nem várható, de a magasban zajló melegedés hatására a gyenge melegfrontokkal járó tünetek (fejfájás, migrén, levertség) jelentkezhetnek a fokozottan érzékeny szervezetűeknél.

A déli órákban nagyon erős UV-sugárzásra készülhetünk, bőrünk 15 - 20 perc alatt is leéghet.

BALATON

Derült idő várható, csak kevés felhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt (5-20 km/h), változó irányú légmozgás lesz a jellemző, de helyenként északkeleti irányból kissé megélénkülhet (~25-30 km/h) a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 30 fok körül alakul.

A víz hőmérséklete Csopaknál 24°C.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.