Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kellemes nap ígérkezik

2016. június 29. 8:57

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint szerdán a sok napsütés mellett csak kevés felhő jelenik meg az égen. Gyenge, illetve mérsékelt délies szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.

Csütörtökön napos idő és gyenge délkeleti szél vár ránk. A 16°C-os reggeli hőmérsékletről délután 29°C-ig melegszik fel a levegő. A folytatásban marad a kellemes meleg idő, a hétvégén azonban hidegfront érkezik, kevés esővel, átmeneti lehűléssel.

KÖZÉRZET

Időjárási front nem lesz felettünk, erős fronthatás tehát nem várható. A magasban kezdődő melegedés hatására legfeljebb az erre fokozottan érzékeny szervezetűeknél jelentkezhetnek a gyenge melegfrontokkal járó tünetek. Náluk az esetleges fejfájás, migrén hátterében légköri okok is lehetnek.

Ma nagyon erős UV-sugárzás várható, bőrünk akár 15-20 perc alatt is leéghet.

BALATON

Napos, derült idő várható, csapadék nélkül. Az eleinte mindenhol változó irányú szél többnyire gyenge (0-10 km/h), mérsékelt (10-25 km/h) lesz, napközben egyre többfelé délnyugatias irányt vehet fel, és partközelben a délutáni órákban kissé megélénkülhet (25-30 km/h). A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 30 fok körül alakul. Késő estére 20, 24 fok közé hűl a levegő.

A víz hőmérséklete Csopaknál 24 fokos.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.