Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Frontmentesen indul a hét

2016. július 4. 8:36

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo.hu előrejelzése szerint hétfőn erősödő anticiklon határozza meg időjárásunkat, sokat süt a nap, de mellette nappali gomolyfelhő képződésre van kilátás, csapadék nélkül. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet 26°C közelében tetőzik.

Kedden közepesen felhős égre tekinthetünk fel, néhány órás napsütéssel, esőre továbbra sem kell számítani. Mérsékelt délies szél fúj. A hőmérséklet reggel 16°C-ig csökken, a maximum 29°C körül valószínű. A hét közepén egy gyenge hidegfront miatt élénkül meg kissé a légmozgás, kevés eső, záporeső is kialakulhat és pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés.

KÖZÉRZET

A hidegfronti hatás fokozatosan megszűnik, de az erre érzékenyeknél eleinte még előfordulhat fejfájás, migrén, illetve szédülés. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Ingadozhat a vérnyomás. A szokásosnál hosszabb reakció idővel is számolhatnak. Hazánk nagy részén nagy erős lesz az ultraibolya sugárzás, bőrünk 15-20 perc alatt leéghet!

BALATON

Derült, napos idő várható, kevés felhővel, csapadék nélkül. Eleinte a gyenge, mérsékelt (5-25 km/h), északi, északnyugati szél még többször megélénkülhet (25-40 km/h), egy-egy 40 km/h-t kissé meghaladó lökés is kialakulhat. A délelőtt folyamán egyre inkább mérséklődik a szél (tartósan 25 km/h alá), és a nap további részében inkább változó irányúvá válik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 27 fok körül alakul. Késő este 21, 22 fok várható.

A víz hőmérséklete Csopaknál 24 fok.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.