Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hamisítatlan utcazenekar Lengyelországból

2016. július 19. 19:16 // Forrás: krakowstreetband.com
Igazi örömzenésznek hirdetik magukat a profi zenészekből verbuválódott lengyel együttes, a Krakow Street Band tagjai. Szerda este 21:30-tól a Hangvilla előtti színpadon árasztják a „pozitív energiákat”.

Ahogy a név is sugallja, Krakkó utcáin született a formáció, amely első alkalommal látogat Magyarországra. Az akusztikus zenekar első előadásait a lengyel főváros főterén adta elő, a profi zenészek örömszerzés céljából álltak össze zenélni. A fülbemászó dallamok rövid idő alatt értő fülekre találtak, a Krakkow Street Band utcazenészei rövid idő alatt igazi látványossággá váltak Lengyelországban. Első lemezüket 2014-ben, közösségi finanszírozással adták ki, és így indultak a hírnév felé vezető úton.

Krakow Street BandKrakow Street Band

A kilenctagú együttes a tavalyi évben amellett, hogy elnyerte „Az év együttese” díjat, a döntőig menetelt a „Must Be The Music” tehetségkutató versenyben is, ahol milliókat szórakoztattak a zenéjükkel.


Így szól az Animals slágere a lengyel srácok feldolgozásában

A lengyel zenekar előadásaival az Utcazene Fesztivál mind a négy napján találkozhat. Az Utcazene Fesztivál programját ide kattintva érheti el.

Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.