2020. március 30. // Zalán névnap

VEN + civilek = CiviliVENizáció

2009. április 10. 12:57
Ódor Eszter
Kerekesszékes akadálypálya, véradás, béta bázis. És még?

VEHA - Esélyek sátra

Kerekesszékes akadálypálya és bekötött szemmel játszhatók logikai játékok valamint megrendezett életszituációkban próbálhatod ki magad látás nélkül. A programokat a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületével és a Mozgássérültek Balatonfüredi Egysületével közösen szervezzük.

VEN Híradó

Minden este jelentkezik majd a VEN híradó, mely kötetlen formában számol be a napi eseményekről, történésekről, interjúkkal, vicces jelenetekkel a tervek szerint a nagyszínpadon az utolsó fellépő után.


A VÁRFOK alapítvány a sátrát a DC előtti dombon találod majd meg.

Most, hogy alkonyattól pirkad, egy hétre mi is felköltözünk a felső kampuszra, és a DC előtti dombon a Várfok sátorban megismerkedhetsz a mindennapjainkkal és szolgáltatásainkkal, kipróbálhatsz különböző játékokat.

Ha hallottál már az önkéntességről, ha szívesen utazol külföldre, vagy szívesen találkozol más fiatalokkal, vagy csak érdekel, hogy hol találod meg a legolcsóbb szálláslehetőséget pl. Spanyolországban, akkor már érdemes beugranod néhány percre.

És ha van egy eget-rengető ötleted, amely nem csak Neked jó, hanem mások számára is hasznos, akkor segítünk abban, hogy ne ütközz anyagi akadályokba.

Nem utolsósorban pedig minden információt megtalálsz majd a VEN-ről, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy jól érezd magad.


Adj vért és ments meg 3 életet!

Erre csütörtökön a Hotel Magisterben 13:00-tól 19:00-ig lesz lehetőséged a Magyar Vöröskereszt szervezésében. Mindenkép hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcím- és TAJ kártyádat!


BÉTA – bázis

Light zene, félhomály, térben elszórt székek, asztalok, csöndes sarkok; a vetítőgép pergése, falakról visszaköszönő VEN-történelem; egy hideg sör, vagy egy jó kávé; nevetések, beszélgetések, versek, dalok, színek, játékok; megpihenés, feltöltődés.
Keresztmetszett az egyetem kulturális életéből. A kultúra bázisa, ahova a megfáradt egyetemi polgárok bevonulhatnak megpihenni egy picit. Egy kis sziget a VEN-en, ahol irodalommal, színházzal, zenei unicumokkal, vizuális és akusztikai élményekkel gazdagodhat mindenki.
Minden nap 14:00-től hajnalig várunk Téged!

vehir.hu

További cikkek

Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar dékánját, prof. dr. Navracsics Juditot kérdeztük arról, hogyan sikerül ebben a rendkívüli helyzetben elérni a hallgatókat, és segíteni őket abban, hogy tanulmányaik – rendhagyó módon ugyan, de – a szokásos mederben folyhassanak tovább.
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz, de utána látni fogjuk, milyen színes oktatási gyakorlat alakul majd ki ezen a téren - mondta a köznevelési államtitkár a Kossuth Rádióban.
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Újabb intézkedésekről tájékoztatta a lakosságot Porga Gyula polgármester szombaton.
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Az új oktatási rendet a közösségi médiában jelentette be Orbán Viktor kormányfő péntek este. Arra kérte a lakosságot, vigyázzunk az idősekre.
Tapasztalatot cseréltek a szakképző iskolák
Tapasztalatot cseréltek a szakképző iskolák
A Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái jó gyakorlataikat osztották meg egymással egy szerdai rendezvényen.
2020. március 30. // Zalán névnap