2020. július 14. // Őrs névnap

VEN + civilek = CiviliVENizáció

2009. április 10. 12:57
Ódor Eszter
Kerekesszékes akadálypálya, véradás, béta bázis. És még?

VEHA - Esélyek sátra

Kerekesszékes akadálypálya és bekötött szemmel játszhatók logikai játékok valamint megrendezett életszituációkban próbálhatod ki magad látás nélkül. A programokat a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületével és a Mozgássérültek Balatonfüredi Egysületével közösen szervezzük.

VEN Híradó

Minden este jelentkezik majd a VEN híradó, mely kötetlen formában számol be a napi eseményekről, történésekről, interjúkkal, vicces jelenetekkel a tervek szerint a nagyszínpadon az utolsó fellépő után.


A VÁRFOK alapítvány a sátrát a DC előtti dombon találod majd meg.

Most, hogy alkonyattól pirkad, egy hétre mi is felköltözünk a felső kampuszra, és a DC előtti dombon a Várfok sátorban megismerkedhetsz a mindennapjainkkal és szolgáltatásainkkal, kipróbálhatsz különböző játékokat.

Ha hallottál már az önkéntességről, ha szívesen utazol külföldre, vagy szívesen találkozol más fiatalokkal, vagy csak érdekel, hogy hol találod meg a legolcsóbb szálláslehetőséget pl. Spanyolországban, akkor már érdemes beugranod néhány percre.

És ha van egy eget-rengető ötleted, amely nem csak Neked jó, hanem mások számára is hasznos, akkor segítünk abban, hogy ne ütközz anyagi akadályokba.

Nem utolsósorban pedig minden információt megtalálsz majd a VEN-ről, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy jól érezd magad.


Adj vért és ments meg 3 életet!

Erre csütörtökön a Hotel Magisterben 13:00-tól 19:00-ig lesz lehetőséged a Magyar Vöröskereszt szervezésében. Mindenkép hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcím- és TAJ kártyádat!


BÉTA – bázis

Light zene, félhomály, térben elszórt székek, asztalok, csöndes sarkok; a vetítőgép pergése, falakról visszaköszönő VEN-történelem; egy hideg sör, vagy egy jó kávé; nevetések, beszélgetések, versek, dalok, színek, játékok; megpihenés, feltöltődés.
Keresztmetszett az egyetem kulturális életéből. A kultúra bázisa, ahova a megfáradt egyetemi polgárok bevonulhatnak megpihenni egy picit. Egy kis sziget a VEN-en, ahol irodalommal, színházzal, zenei unicumokkal, vizuális és akusztikai élményekkel gazdagodhat mindenki.
Minden nap 14:00-től hajnalig várunk Téged!

vehir.hu

További cikkek

Normális tanévkezdésben reménykedik az államtitkár
Normális tanévkezdésben reménykedik az államtitkár
Remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt - közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn a közrádióban.
Németül léptek a színpadra a gyerekek
Németül léptek a színpadra a gyerekek
Idén még tartalmasabb és interaktívabb nyári tábort szervezett a Dózsa György Általános Iskola. A gyerekek kézműves foglalkozások mellett egy német színdarabot is megtanultak, amit péntek délután adtak elő.
A Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara
A Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara
A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Zalaegerszegen működő gazdálkodási kara július 31-től a veszprémi Pannon Egyetemhez kerül át felsőoktatási törvény módosításával - közölte a fővárosi felsőoktatási intézmény az MTI-vel pénteken.
Teljesen átépítik a csetényi iskolát
Teljesen átépítik a csetényi iskolát
944 millió forint értékben, nagyrészt uniós, részben állami támogatással újulhat meg a csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola.
A tehetséges diákok köszöntését támogatta a képviselő
A tehetséges diákok köszöntését támogatta a képviselő
A Deák Ferenc Iskola eredményes diákjai számára Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő 30 ezer forintos adományt juttatott el az iskolai alapítványán keresztül.
2020. július 14. // Őrs névnap