Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fuss az állatkertért!

2009. április 17. 8:13 // Forrás: Veszprém Zoo

Idén, immár 17. alkalommal került megrendezésre a Fuss az Állatkertért!, a Veszprémi Állatkert támogatói tömegsport és szórakoztató családi programja.

A rajt a Jutasi úti Barátság Parkban lesz 10 órakor, ahol 9 órától lehet már nevezni. A futók összedobolásában a Bándi Dobkör lesz segítségünkre. Hogy mindenkinek bemelegedjenek az izmai, a veszprémi Wildfires amerikai football csapat tagjai tartanak egy bemelegítést a start előtt.

A futóverseny lebonyolításában a Veszprémi Tájfutó Klub lesz segítségünkre.
Az útvonal: start Jutasi Úti Barátságpark – Jutasi út – Kossuth utca – Komakút tér – Egyetem utca – József Attila utca – Szegfű utca – Kiskőrösi utca – Gulya domb – Állatkert.

A befutónál az Állatkert bejárata előtt zenés táncos programok fogadják mind a futókat, mind pedig azokat az érdeklődőket, akik el szeretnének együtt tölteni egy kellemes napot Állatkertünkben.

A színpadon vendégünk lesz: a Veszprém Táncegyüttes, az Anaconda Akrobatikus Rock and Roll Club, a Freedance tánccsoport, és a Dózsa Iskola néhány tanulója is megmutatja tánctudását. Énekelni fog Vivien, az El Nino zenekar és Sub Bass Monster is.

A nap közben 13 órakor lesz a futóverseny eredményhirdetése, illetve többször tartunk szponzoraink felajánlásának köszönhetően tombolasorsolást, értékes nyereményekkel.

Részletes program a csatolt fájlban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.