Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Így néz ki néhány karácsonyi kirakat Veszprémben

2016. december 22. 20:18
Körülnéztünk a belvárosban, mely üzletek csalogatják nem csak áraikkal, hanem portájukkal is a vásárlókat karácsony előtt. Mézeskalácsház, télapó és hópelyhek.

Külföldön és a fővárosban hosszú évek óta divat, hogy a kereskedők az ünnepre készülve egyre hangsúlyosabban díszítik fel boltjaikat. Mentünk egy kört a belvárosban, és megnéztük mi a helyzet a marketing ezen részével Veszprémben. Ez itt most nem a reklám helye, így a boltok neveit lehagytuk a képekről.

egy angyalka a gyógyszerek közül figyelegy angyalka a gyógyszerek közül figyel

Gömbök a kenyerek köztGömbök a kenyerek közt

Hópelyhek egy pékség előttHópelyhek egy pékség előtt

Ez egy női divatbolt kirakataEz egy női divatbolt kirakata

Ez egy pingvin?Ez egy pingvin?

Ez egy belvárosi kávézóEz egy belvárosi kávézó

Ezek is érdekes állatok. Talán szőrös szarvasok?Ezek is érdekes állatok. Talán szőrös szarvasok?

ő már nagyon várja a karácsonytő már nagyon várja a karácsonyt

A mézeskalácsház és mackó a egy cukrászdából figyelnekA mézeskalácsház és mackó a egy cukrászdából figyelnek

A Húszemeletes félemeleteA Húszemeletes félemelete

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Finomak, ötletesek, nem mindennapiak, gyorsan elkészíthetőek, és a rájuk szánt időt és energiát tekintve garantáltan érzi a megajándékozott, hogy szeretettel gondolunk rá és fontos nekünk. Mindjárt itt a karácsony, ám ha még nem sikerült volna megtalálni a tökéletes ajándékot, ezekkel az egyszerű, ám nagyszerű gasztroajándékokkal az utolsó pillanatban is garantáltan meglepetést tudunk okozni. 2023. december 22. 21:53 Vízen repülni márpedig lehetséges! Solar Boat Challenge Vízen repülni márpedig lehetséges! Ezt már az első nap bebizonyították Balatonalmádiban, ahol cütörtökön rajtolt el a CoreComm Balaton Solar Boat Challenge verseny. A nevező tíz csapat közt ott van a Pannon Egyetem napelemes hajója is, a felsőoktatási intézmény pedig a házigazdája is versenynek. Annak a technikai sporteseménynek, amit ezelőtt Monaco kikötőjében tartottak.   2023. augusztus 24. 23:48 Udvardy György: Az angyalok hangja hív bennünket Udvardy György: Az angyalok hangja hív bennünket Szenteste karácsonyi éjféli szentmisét mutatott be dr. Udvardy György érsek a veszprémi Árpád-házi Szent Margit templomban. 2022. december 25. 20:41 Ferenc pápa: békeínségtől szenved a világ Ferenc pápa: békeínségtől szenved a világ Békeínségtől szenved a világ Ferenc pápa szerint, aki "harmadik világháborúról" beszélt vasárnapi beszédében, melyet az Urbi et Orbi-áldás követett. 2022. december 25. 14:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.