Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ovádi: Nincs veszélyben a Pannon Egyetem egysége

2017. március 28. 18:29
Közleményben számolt be a Pannon Egyetem ügyében Balog Zoltán emberi erőforrás miniszterrel folytatott megbeszéléséről Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP választókerületi elnöke.

A Pannon Egyetem folyamatos fejlődése és egységének megerősítése alapvető érdeke Veszprémnek és a térségnek. A mai napon Balog Zoltánnal az emberi erőforrások miniszterével személyes találkozó keretében egyeztettem Budapesten az egyetem jövőjéről.

Miniszter úr megerősített abban, hogy a Pannon Egyetem egysége nincs veszélyben, ahogy a térségnek, úgy az országnak is alapvető érdeke, hogy Közép-dunántúli Régió eme meghatározó felsőoktatási intézménye a jövőben is ugyanilyen hatékonyan működjön.

A Pannon Egyetem stratégiáját csak az egyetem vezetésének és a helyi döntéshozóknak a bevonásával, konszenzusos úton lehet megszabni.

A mai egyeztetés is alátámasztja azt a tényt, hogy Veszprém ál-független országgyűlési képviselője saját politikai érdekből kizárólag pánikkeltésre használja fel a Pannon Egyetem intézményét. Felszólítjuk Kész Zoltánt, hogy hagyjon fel az egyetem körüli pánikkeltéssel és ne akadályozza annak zavartalan, nyugodt működését.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.