2019. október 15. // Teréz névnap

VEN-en hó? VEN-en hó!

2017. április 27. 17:27
Robog tovább a VEN! A második nap egy hideg fuvallat járta át a felső kampusz területét. A szerdai nap főszereplői a VENtarktisz csapat tagjai voltak.

Fáradt arcok – de egy pár kipihent emberrel már szerda délelőtt is össze lehetett futni a VEN területén. A hagyományos programok, mint az inverzegyetemi előadások, kortersprogramok és a csapat főműsora délután kezdődtek.

De nemcsak a csapatok, hanem a Diákrektori Hivatal tagjai is készültek érdekes előadásokkal. Huti vezér műsorvezetésével a négy jelölt és korterseik két csapatot alkotva „versenyeztek” egymással. Volt itt ének kézzel-lábbal, különleges italok összetevőinek kitalálása, valamint hagyományosnak tűnő activity VEN módra.

Pár nappal ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a VENtarktisz csapata ígéretükhöz híven elhozza a VEN-re a telet. Főműsoruk napja is borúsan kezdődött, ám az este végére mégis felforrósodott a hangulat.

Minden csapat készült vicces egyetemi előadással. Első körben a VENdetta csapat, valamint a nap főszereplője a VENtarktisz csapat tagjai álltak a színpadra. Mindkét csapat kitett magáért, még a zsebkendő is előkerültek. A zsepik nem a sírástól, vagy ha attól is, akkor nem bánatos könnyektől áztak el.

A csapatok a témájukhoz illő előadásokkal készültek, így nem ért minket meglepetés, mikor a VENtarktisz csapat egyik előadásának témája a vodka volt. A program zárásaként egy csoportos éneket hallhattunk, és egy minigolf pályán is kipróbálhattuk magunkat a hideg csapat kortersprogramján.

Az este főszereplői Csrepkimó a felfedező vezetésével elindították a főműsort, mely a filmmel kezdődött. Meg kell jegyezni, hogy nem semmi színészi alakításokat láthattunk a filmben. Volt, aki pórul járt, ha már az inverzegyetemi előadásoknál elfogyott az összes zsebkendője, hiszen a film és a főműsor is hangos nevetésre és örömkönnyekre késztetett mindenkit.

Egyre inkább pörög a VEN, és még messze a vége. A mai nap a VENderland csapaté a főszerep, majd pénteken a messzi Egyiptomból érkező KaraVEN próbálja elnyerni a VEN polgárok kegyeit.

VEN
Riskó Annamária
Domján Attila

További cikkek

5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
Nyugalom, lesz nyár is, hiszen az AqauVEN győztes csapata és az új diákrektor, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi mindig betartja az ígéreteit. A felhőtlen boldogságról is gondoskodtak és fognak is - márpedig ha ez így áll, érdemes egy kicsit megismerkedni a XXVIII., jubileumi VEN új diákrektorával. Videóban üzent nekünk.
Nyár VENt, ideje hidratálni
Nyár VENt, ideje hidratálni
Elolvadt az Antarktisz, mostantól a víz az úr: a 2019-es Veszprémi Egyetemi Napok új diákrektora az AquaVEN csapatának jelöltje, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi lett.
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
Ha a Trónok harca még nem bizonyította volna, ma este valóban bebizonyosodik: hamarosan végleg leáldozik a télnek, Csrepkimó is egyre inkább nyárias formát ölt. De kié lesz a trón, akarom mondani a diákrektori cím? Az 1-es és 3-as csapat kedden már megmutatta, miért lennének méltóak az uralkodásra, csütörtökön pedig a maradék két VEN csapat is bemutatkozott.
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
A VEN “X-faktora”, a kortes dalfesztivál után a csapatok az aulában mutatják be filmjeiket és főműsorukat végleg lerántva a leplet a hónapok óta készülődő titkokról. Kedden este a DzsuVENdzsi és az AquaVEN csapatának történetét ismerhettük meg.
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
Hivatalosan is bemutatkoztak a Veszprémi Egyetemi Napok csapatai hétfő délelőtt, majd a jubileumi VEN programjairól kaptunk tájékoztatást.
2019. október 15. // Teréz névnap