2020. május 28. // Emil, Csanád névnap

Bolondozásból sosem elég, még a VEN-en sem

2017. április 29. 10:13
VEN
Ütött a bolondóra a VEN-en. Alíz és a VENderland csapata a Pannon Egyetemet választotta új hazájának. Hogy sikerült-e nekik megszerezni a papíruszt, amivel megmenthetik Venderland lakóit, csütörtökön kiderült.

Próbálta megviccelni a VENezőket az időjárás, de még ez a bolondozás sem fogott ki az idei év legbolondosabb csapatán. Részletes okításban lehetett részünk az inverzegyetemi előadások kapcsán a vízipipák eredetéről és használatáról az előadáson és az azt követő gyakorlaton Bölcselő tolmácsolásában. Majd a nyúl fiúk összehangolt produktuma következett, amiből megtudtam, hogy a nyúl nem csak pörkölt formában létezik.

Az elszántabb VEN polgárok nem ijedtek meg egy kis esőtől sem, és a csapat kortesporgramjain kipróbálva magukat, a filmből ismert flamingó krokettal mérhették össze erejüket.

Tovább fokozódott a hangulat, gyorsan megtelt a sátor és ezt követőn megnézhettük az előző este „bolondos” perceiből összeállított VEN híradót, majd a csapat kortesfilmje után a színpadot elfoglalták Csodaország lakói.

Filmjükben megismerhettük az elvarázsolt ország lakóinak sorsát, és hogy miként találtak boldogságra a Pannon Egyetemen. Főműsorukban a csapattagok tánctudásukat csillogtatva igyekeztek a zsűri és a közönség szimpátiáját elnyerni.

Persze egyszer a műsor is véget ért, de csak, hogy elkezdődhessen a hajnalig tartó bulizás a Kowalsky Meg a Vega és Fish! koncerttel a nagyszínpadon. Az első olyan este az idei VEN napok közül, amikor azt érezhettük, hogy fesztiválon vagyunk. Az egyetem felső kampuszának területén több száz ember érezte jól magát.

A koncertek végeztével a csapatkocsmákban folytatódott a hajnalig tartó bulizás.

VEN
Riskó Annamária
Tál Dominik

További cikkek

5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
Nyugalom, lesz nyár is, hiszen az AqauVEN győztes csapata és az új diákrektor, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi mindig betartja az ígéreteit. A felhőtlen boldogságról is gondoskodtak és fognak is - márpedig ha ez így áll, érdemes egy kicsit megismerkedni a XXVIII., jubileumi VEN új diákrektorával. Videóban üzent nekünk.
Nyár VENt, ideje hidratálni
Nyár VENt, ideje hidratálni
Elolvadt az Antarktisz, mostantól a víz az úr: a 2019-es Veszprémi Egyetemi Napok új diákrektora az AquaVEN csapatának jelöltje, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi lett.
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
Ha a Trónok harca még nem bizonyította volna, ma este valóban bebizonyosodik: hamarosan végleg leáldozik a télnek, Csrepkimó is egyre inkább nyárias formát ölt. De kié lesz a trón, akarom mondani a diákrektori cím? Az 1-es és 3-as csapat kedden már megmutatta, miért lennének méltóak az uralkodásra, csütörtökön pedig a maradék két VEN csapat is bemutatkozott.
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
A VEN “X-faktora”, a kortes dalfesztivál után a csapatok az aulában mutatják be filmjeiket és főműsorukat végleg lerántva a leplet a hónapok óta készülődő titkokról. Kedden este a DzsuVENdzsi és az AquaVEN csapatának történetét ismerhettük meg.
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
Hivatalosan is bemutatkoztak a Veszprémi Egyetemi Napok csapatai hétfő délelőtt, majd a jubileumi VEN programjairól kaptunk tájékoztatást.
2020. május 28. // Emil, Csanád névnap