Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az utolsó forduló

2009. május 1. 17:08
Tegnap este kilenckor az VEN polgárok már elindulhattak a szavazósátor felé, miután az utolsó két csapat is bemutatta főműsorát.

A technika ördöge kedden még rosszalkodott és nehezítette a csapatok dolgát, így a Hotel VENthol tegnap tudta bemutatni főműsorát, ami megalapozta az éjszakai szőnyegfelcsavarás hangulatát. A hat óra korainak bizonyult, ennek ellenére sokan felvették azt a bizonyos fekete lakkcipőt, hogy aztán megpörgessék azokat a pöttyös szoknyás lányokat. A VEN in Black csapata pedig már a tomboló tömeg szeme láttára menthette meg a VEN-t az alkoholhiánytól. Csapatfilmjükből kiderül, hogy világmegmentő terveikben gondolkodnak, de minden egyetemi polgár számára a VEN jelenti most a világot, így az ő kezükbe is adtak fegyvert, vízipisztoly formájában.

A VEN in Black élén M ügynök áll, aki nem tudta, hogy kiválasztott, egészen addig a napig… Egy kis akció, kiváló kameratrükkök, remek színészi játék és máris készen van egy újabb VEN Oscar díjra jelölhető alkotás. Nem hiába, hiszen a rendezőpáros, Pálfai Domonkos és Szabó Gábor mindent beleadtak, hogy ne csak egy tradicionális VEN filmet alkossanak, hanem olyat, amit finoman átsző a VEN Szelleme. S ha már VEN Szellem, akkor nem is csoda, hogy a csapatkocsmák előtt üldögélve bukkanhattunk rá az egyik rendezőre.

Rossz eszközök, kevés anyag, tipikus egyetemi kellékek álltak a rendelkezésünkre, de a csapatért alkottunk. Ők adják az erőt, mert amikor kilátástalan a helyzet mindig a csapat tartja bennünk a lelket. Valami pluszt akartunk adni a csapatnak, akik meghálálják szeretettel és egy korsó sörrel. Ez egy jó akciófilm VEN stílusban úgy, hogy a kívülállók számára is érthető legyen – mondta el Pálfai Domonkos.

Az utolsó két csapat főműsora után már csak izgulnunk kell a péntek esti eredményhirdetésig, tehát győzzön a jobbik, folyjék tovább a sör és tartson minden alkonyattól pirkadatig!

Janni Anikó
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.