Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az utolsó forduló

2009. május 1. 17:08
Tegnap este kilenckor az VEN polgárok már elindulhattak a szavazósátor felé, miután az utolsó két csapat is bemutatta főműsorát.

A technika ördöge kedden még rosszalkodott és nehezítette a csapatok dolgát, így a Hotel VENthol tegnap tudta bemutatni főműsorát, ami megalapozta az éjszakai szőnyegfelcsavarás hangulatát. A hat óra korainak bizonyult, ennek ellenére sokan felvették azt a bizonyos fekete lakkcipőt, hogy aztán megpörgessék azokat a pöttyös szoknyás lányokat. A VEN in Black csapata pedig már a tomboló tömeg szeme láttára menthette meg a VEN-t az alkoholhiánytól. Csapatfilmjükből kiderül, hogy világmegmentő terveikben gondolkodnak, de minden egyetemi polgár számára a VEN jelenti most a világot, így az ő kezükbe is adtak fegyvert, vízipisztoly formájában.

A VEN in Black élén M ügynök áll, aki nem tudta, hogy kiválasztott, egészen addig a napig… Egy kis akció, kiváló kameratrükkök, remek színészi játék és máris készen van egy újabb VEN Oscar díjra jelölhető alkotás. Nem hiába, hiszen a rendezőpáros, Pálfai Domonkos és Szabó Gábor mindent beleadtak, hogy ne csak egy tradicionális VEN filmet alkossanak, hanem olyat, amit finoman átsző a VEN Szelleme. S ha már VEN Szellem, akkor nem is csoda, hogy a csapatkocsmák előtt üldögélve bukkanhattunk rá az egyik rendezőre.

Rossz eszközök, kevés anyag, tipikus egyetemi kellékek álltak a rendelkezésünkre, de a csapatért alkottunk. Ők adják az erőt, mert amikor kilátástalan a helyzet mindig a csapat tartja bennünk a lelket. Valami pluszt akartunk adni a csapatnak, akik meghálálják szeretettel és egy korsó sörrel. Ez egy jó akciófilm VEN stílusban úgy, hogy a kívülállók számára is érthető legyen – mondta el Pálfai Domonkos.

Az utolsó két csapat főműsora után már csak izgulnunk kell a péntek esti eredményhirdetésig, tehát győzzön a jobbik, folyjék tovább a sör és tartson minden alkonyattól pirkadatig!

Janni Anikó
további cikkek
“Az egónk kiteljesítése helyett a közösség felé kellene fordulni” irodalom “Az egónk kiteljesítése helyett a közösség felé kellene fordulni” Varga Richárd, az Európa Kulturális Fővárosa projekt kulturális menedzserének neve a legtöbb olvasónak ismerősen csenghet: sokan a slam poetry kiváló művelőjeként ismerték meg, sokan nagyszerű tanárként, vannak, akik a Godot Workshop frontembereként, és sokan költőként. Most elsősorban az Európa Kulturális Fővárosa projekt kulturális menedzserét kérdeztük arról, megmaradnak-e a nevéhez is köthető nagyobb fesztiválok, mint például a Holtszezon, de költő énjének is feltettünk néhány kérdést, hiszen a közelmúltban verses kötete jelent meg… 2023. szeptember 26. 16:28 Autómentes nappal hívták fel a figyelmet a mozgás fontosságára Autómentes nappal hívták fel a figyelmet a mozgás fontosságára Az autómentes napon a diákok belekóstolhattak a sportolás különböző formáiba, s kihirdették a legaktívabb általános- és középiskolát is. 2023. szeptember 22. 13:10 Csomagokkal támogatja az iskolakezdést a Katolikus Karitász Csomagokkal támogatja az iskolakezdést a Katolikus Karitász Az iskolakezdés terheit csökkenti a Katolikus Karitász, akik a főegyházmegyében több mint félezer diáknak segítenek. 2023. szeptember 13. 11:33 Huszadik évfordulóját ünnepli a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara Huszadik évfordulóját ünnepli a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara Ünnepélyes keretek között nyitották meg az új tanévet, az elmúlt évek legsikeresebb felsőoktatási felvételi időszakát koronázta meg a ceremónia, ami egyben központi évnyitó volt. Egyúttal megemlékeztek dr. Gaál Zoltán professzor emeritusról, s felavatták az egyetem korábbi rektorának szobrát. 2023. szeptember 11. 21:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.