Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

„Ki visszaadja, amit lát, kit megérint a nagyvilág”

2017. május 10. 4:30
Kiállítást nyitottak meg a Pannon Egyetemen a Pannon Egyetem Fényképészkörének munkáiból. A kiállítók az utóbbi időben készült kedvenc képeik közül válogattak.

Az ünnepélyes és nagy érdeklődéssel kísért kedd esti megnyitón Tál Dominik, a fényképészkör megbízott vezetője köszöntötte a vendégeket és a kiállítókat. Köszönetet mondott támogatóiknak, akik a kiállítás megszervezésében is segítségükre voltak.

Tál DominikTál Dominik

Rupert Tamás, a fényképészkör alapító elnöke a PEF történetét elevenítette fel. A Fényképészkör 2009 februárban kezdte meg munkáját, azóta rengeteget fejlődött. 2009 szeptembere óta az öntevékeny körök közé tartoznak. A 2009/10-es tanévben sokszor járták a várost fényképezőgéppel a kézben, és jobb szemmel a keresőn át látták meg azt a világot, amit csak is a fényképészet képes megfogni.

Ruppert TamásRuppert Tamás

Több egyetemi hallgatóról is készítettek portfóliókat, voltak egyetemi rendezvényeken, megmozdulásokon és próbáltak a tőlük telhető legjobb módon exponálni az előttük zajló eseményeket.

Pannon Egyetem FényképészkörPannon Egyetem Fényképészkör

Rupert Tamás megnyitó beszédében elmondta: öröm látni, hogy az elmúlt 8 év változásai ellenére is megmaradt egy jó csapat. Minden tag a hobbijának él, a saját és mások szórakoztatására fotóznak.

Idén is sikerült a fényképészkör tagjainak színvonalas kiállítással készülniük. További sikereket és „hosszú virágzást” kívánva a kulturális csapatnak nyitotta meg Rupert Tamás a fényképészkör első 2017-es kiállítását.

Bircher ZsófiaBircher Zsófia

A megnyitón kulturális műsorral közreműködött Bircher Zsófia, mérnökinformatikus hallgató. Előadásában hallhattuk az eseményhez illő, Aranyosi Ervin A fénykép örök című versét.

Krónusz-Riskó Annamária
Domján Attila
további cikkek
Operalegendák egy színpadon Operalegendák egy színpadon Varga Róbert kulturális újságíró nagyot álmodott, amikor kitalálta, a veszprémi Agórában olyan nagy neveket ültet le egy asztalhoz, mint Rost Andrea, Pitti Katalin, Kalmár Magda és Miller Lajos. tegnap 14:20 Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Elek Judit filmrendező és forgatókönyvíró, Piros Ildikó színésznő, Gulyás Buda operatőr, Selmeczi György zeneszerző és Deimanik Tamásné Baba fénymegadó kiemelkedő pályáját méltatja idén a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjjal. tegnap 11:40 Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. 2024. április 18. 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. 2024. április 18. 1:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.