Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Véghely-díjat kapott Kovács Zoltán

2017. július 1. 3:00
A Köztisztviselők Napja alkalmából Véghely-díjjal ismerték el Veszprém MJV Polgármesteri Hivatal dolgozójának munkáját. Kovács Zoltánnak, a Városüzemeltetési Iroda vezetőjének a díjat Porga Gyula polgármester és Dr. Mohos Gábor jegyző adták át június 30-án.

A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egy alkalommal adományozza Veszprém MJV Polgármesteri Hivatalában dolgozó köztisztviselőnek. E díjjal a város a köz szolgálatában végzett kiemelkedő és példaértékű munkát ismeri el. A kitüntetési javaslatot a polgármester, alpolgármesterek és jegyző által alkotott munkacsoport fogalmazza meg és terjeszti a Közgyűlés elé.

A Képviselőtestület 2017. májusi közgyűlésén döntött arról, hogy e díj formájában jutalmazza Kovács Zoltán 22 éve tartó, áldozatos köztisztviselői munkáját.

Kovács Zoltán (archív fotó)Kovács Zoltán (archív fotó)

Kovács Zoltán Székesfehérváron a Jáky József Szakközépiskolában érettségizett út-hídépítőként, majd 1990-ben szerzett diplomát a Széchenyi István Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola Útépítési és -fenntartási ágazatán okleveles üzemmérnökként. A közigazgatási szakvizsgát 2001-ben teljesítette. Pályája kezdetén másfél évig a balatonfűzfői Nitrokémia Ipartelepeken beruházási előadóként, majd egy rövid ideig a szentkirályszabadjai Tipp GMK-nál műszaki előadóként dolgozott. Közel három évig a Budapesti Geodéziai és Térképészeti Vállalatnál műszaki ügyintézőként földmérési munkákat végzett.

1995. április 1-jén került Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, ahol eleinte közlekedési ügyintézőként tevékenykedett, majd 2000. március 20-tól a Városüzemeltetési Csoport vezetésével bízták meg. 2011. május 1-jétől a Városüzemeltetési Iroda vezetője. Kovács Zoltán munkáját a szakmai felkészültség jellemzi, az általa vezetett – sokrétű feladatot ellátó - iroda tevékenysége magas színvonalú. Az ellátandó feladatokkal kapcsolatosan lényeglátó, jól gazdálkodik az anyagi és emberi erőforrásokkal. Vezetői szerepében határozott, de ugyanakkor emberséges, a megértés és az empátia jellemzi. Munkáját lelkiismeretesen végzi, megbízható, szorgalmas, példamutató, elkötelezett köztisztviselő, segítőkész, pozitív személyiségű kolléga.

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.