2022. május 25.
//
Orbán névnap

Az Alma együttes ad kompkoncertet a Balatonon

2017. augusztus 19. 16:40
mti
Az Alma együttes a következő fellépője a Nagyon Balaton rendezvénysorozat kompkoncertjeinek, az eseményre augusztus 25-én kerül sor a Balatonon, Tihany és Szántód között.

A felújított Kossuth komp délelőtt tíz órakor fut ki a tihanyi révből a különösen a gyermekek körében népszerű zenekarral és közönségével a fedélzetén - írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagukban. Hozzátették: indulás előtt Varázs Tamás bűvészshow-val szórakoztatja az érdeklődő családokat. Kiemelték, a "családi kompkoncert" színpadi produkciói alatt lehetőség lesz horgászbotot és legyezőt készíteni, levendulászsákot varrni és óriás kirakóval játszani. A fedélzeten extra mosdók, ülőhelyek, árnyékolók és büfé is szolgálja a családok kényelmét, aki szeretne, saját tízóraiját is felviheti a hajóra.

A fel- és leszállás Szántódon és Tihanyban is lehetséges, az eseményre jegyek online a nagyonbalaton.hu, a jegy.hu oldalain, vagy személyesen Budapesten, az Akvárium klub jegypénztárában vásárolhatók - jegyezték meg.

Utaltak rá, a Nagyon Balaton három eseményből álló idei kompkoncert-sorozatát a Stereo MC's brit hiphop csapat nyitotta meg július 28-án, az Alma együttest zárásként a Tankcsapda követi szeptember 16-án. A debreceni rockerek koncertjére már elővételben elkelt minden jegy.

vehir.hu

További cikkek

Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Idén is megszervezi az önkormányzat hagyományos napközis táborát az általános iskolásoknak, emellett a városi intézmények, egyesületek, sportklubok is rengeteg programmal készülnek.
Értsük meg: a Balaton sokkal sérülékenyebb annál, hogy önzően használjuk
Értsük meg: a Balaton sokkal sérülékenyebb annál, hogy önzően használjuk
A szakemberek és a tó körül élők, azért felelősséget vállalók körében évek óta folynak beszélgetések a Balaton törékeny ökoszisztémájáról, amelyet ideje lenne figyelembe venni, amikor számolatlanul épülnek a nyaralók a parton, irtják a nádast vagy mesterségesen igyekeznek megnövelni a vízszintet. Az ökológiai kihívásokról szóló párbeszédhez most a VEB2023 EKF is csatlakozott a BALATORIUM nevű összművészeti és edukációs eseménysorozattal.
2022-ben ismét lesz Balatoni Borok Versenye
2022-ben ismét lesz Balatoni Borok Versenye
A Balatoni Borok Versenye 2021-ben új fejezethez érkezett: a Balatoni Szövetség megújult formában rendezte meg a Balaton borrégió egyik legrangosabb szakmai eseményét a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programmal együttműködésben. Idén az együttműködés folytatódik, hamarosan újra együtt kóstolhatóak a hat borvidék legjobb borai.
Május 16-án indul a balatoni vasúti előszezon
Május 16-án indul a balatoni vasúti előszezon
Már a nyári vakáció előtt egy hónappal, május 16-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat a MÁV-Start, és a járműfejlesztések, felújítások eredményeképpen magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtökön a budapesti Déli pályaudvaron, az életbe lépő változásokról tartott sajtótájékoztatón.
A VEN szív örökké dobog
A VEN szív örökké dobog
Fiatalság bolondság, tartja a mondás, de szerintem időnként bolondnak lenni a világ egyik legjobb dolga. A VEN-en legalábbis újra és újra erre jövök rá, meg arra, hogy ezt a vidám felszabadultságot azokra az időkre is érdemes magunkkal vinni, amikor épp nem alkonyattól pirkad.