Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém Megyei Minőségi Díj 2009 kiírás

2009. május 29. 10:11

A minőség-díj még szorosabbá fűzi a megye és az intézmények kapcsolatát, ráadásul a bírálat, az értékelés közben napvilágra kerülnek a még eredményesebb működéshez szükséges feltételek – vélekedett Kovács Norbert, a megyei önkormányzat nemrég megválasztott elnöki kabinetvezetője a Veszprém Megyei Minőség-díj beharangozóján, az iparkamaránál.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) és a Veszprém Megyei Önkormányzat az idei évben kilencedik alkalommal hirdeti meg a Megyei Minőségi Díj pályázatot a megyében működő vállalkozások és intézmények számára - mondta dr. Markovszky György, a VMKIK elnöke a május 28-i tájékoztatón.

A pályázat célja az üzleti kiválóság elismerése, az üzleti kiválósághoz vezető út megismertetése, és a minőségszemléletnek, mint a versenyképesség egyik alapvető feltételének terjesztése. A díj kiíróinak szándéka a kiváló teljesítményt nyújtók erkölcsi elismerése mellett felhívni a figyelmet arra, hogy a lényeg nem csupán a pályázat megnyerésében rejlik, hanem a pályázatra való felkészülés önmagában is hasznos értékeket hordoz a vállalatok és intézmények számára. napjainkban minőség nélkül nincs versenyképesség – tette hozzá. A díjat 9. alkalommal hirdetik meg, eddig nyolc nagyvállalat, hét kis-, és középvállakozás, kettő mikrovállalkozás és 12 intézmény jelentkezett.

Dr. Kriskó Nándor, a bíráló bizottság tagja rámutatott: a korábbi évekhez hasonlóan az idén is négy kategóriában indulhatnak a pályázók a megmérettetésen: nagyvállalatok, középvállalkozások, kisvállalkozások (beleértve az egyéni vállalkozókat is), valamint intézmények. A pályázati anyagok beadási határideje: 2009. október 05. A pályázati felhívás teljes szövege a kiírók honlapján (www.veszpremikamara.hu, ill. www.vpmegye.hu) 2009. május 29-től elérhető.

A pályázók részére a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az idén is ingyenes felkészítő tanácsadást szervez előre meghirdetett időpontokban. Az első két konzultáció 2009.06.08-án és 2009.06.17-én 15.00 órakor lesz a VMKIK konferenciatermében.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.