Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Bárczit támogatták a jótékonysági gálával

2018. február 10. 4:00
Első alkalommal szervezett jótékonysági gálát a Városi Nyilvánosságért Alapítvány és a Védegylet Veszprémért Egyesület péntek este a Gizella Hotelben. Az est teljes bevételét a Bárczi Gusztáv Általános Iskola részére ajánlották fel a szervezők.

Az egybegyűlteket dr. Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa köszöntötte.

– Veszpréminek lenni egy különös kegye a sorsnak – fogalmazott. Mint mondta, Veszprém olyan város, ami méretéből adódóan elég nagy, hogy városi élményt adjon, de elég kicsi, hogy lehetővé tegye a közösséghez tartozás érzését.

A belvárosban olyan épületekkel, műemlékekkel, nevezetességekkel találkozhatunk, amik a veszprémi polgárok pénzéből, közadakozásból jöttek létre a közeli vagy távolabbi múltban, és olyan rendezvényeken vehetünk részt, amit a veszprémiek adakozása tett lehetővé. Navracsics megjegyezte: a veszprémiek takarékos emberek, de a takarékosság nem zsugoriság, és ha jó célokkal találkoznak, a veszprémiek szívesen adnak.

– Abban bízom, hogy nemcsak ma este gyűltünk így össze, hanem olyan kezdőpillanatnak vagyunk részesei, aminek folytatása gyermekeink, unokáink számára már egy hagyományos jótékonysági est lesz.

Az esten fellépett Váczi Violetta UNIFEST Arany-fokozatú énekes, Kusnyér Anna és a Bárczi Gusztáv Általános Iskola diákjai.

A szervezők az est teljes bevételét az iskola alapítványának ajánlották fel, a támogatást Brányi Mária alpolgármester adta át jelképesen Kulcsárné Jákli Ildikónak, az alapítvány képviselőjének.

Schöngrundtner Tamás
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.