Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 2. Melinda
Veszprém
-1°C
2023. december 2. Melinda
Veszprém
-1°C

40 éves a Bóbita Körzeti Óvoda

2018. március 20. 10:41
A születésnap alkalmából jubileumi hetet tartanak, öt napon keresztül zajlanak a programok.

Az óvodát 1978-ban alapították, az intézmény indulásakor a 16. számú Napköziotthonos Óvoda nevet kapta, majd 1991-ben vette fel a Bóbita Óvoda nevet.

Az óvoda legfontosabb célja, hogy ott minden gyermek jól érezze magát. A helyi óvodai programjuk célja elsődlegesen a gyermekek fejlesztése egyéni képességeik alapján, az egészséges életmód, anyanyelvi nevelés kiemelt területeivel kötetlen játékos formában.

A szülői igényekhez igazodva a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve külön programokat szerveznek a kicsiknek. A városban elsőként náluk indult 22 éve a Veszprémi Úszó Klub (VUK) felkérésére egy olyan csoport, ahol a sokmozgásos testnevelésre és az úszásra fektetnek hangsúlyt. Az óvodapedagógusokból alakult Báb munkaközösség előadásai, színdarabjai hagyománnyá váltak óvodai ünnepélyeiken.

Kedden Porga Gyula, polgármester köszöntötte az óvodásokat és az intézmény dolgozóit, meglepetésként kék lufikat hozott, amit aztán a gyerekek az udvaron engedhettek el.

Tokos Bianka
Domján Attila
további cikkek
Emlékezzünk a hazaszeretetre, hőseinkre, az ártatlan áldozatokra! 1956 Emlékezzünk a hazaszeretetre, hőseinkre, az ártatlan áldozatokra! Ünnepi megemlékezéssel tisztelgett a FIDESZ-KDNP helyi szervezete az 1956-os forradalom leverésének évfordulóján Brusznyai Árpád és az ártatlanul elítélt áldozatok előtt szombaton. 2023. november 5. 13:21 Novák Katalin: Szent István a magyarok közös nevezője augusztus 20 Novák Katalin: Szent István a magyarok közös nevezője Szent István a magyarok közös nevezője. Szent Istvánt magunkban hordozzuk, a részünkké vált, István király itt van velünk - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-i ünnepi beszédében Esztergomban. 2023. augusztus 20. 13:30 Az erőnk az odafigyelésben rejlik Az erőnk az odafigyelésben rejlik Ötvenéves jubileumát ünnepelte a Vadvirág Körzeti Óvoda. A jóhangulatú rendezvény péntek délután zajlott, amikor is az intézmény jelenlegi és egykori dolgozói találkoztak. 2023. május 13. 10:32 A tettekre váltott gondolatok ünnepe március 15. 1848 A tettekre váltott gondolatok ünnepe március 15. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulójára emlékeztek meg ünnepi műsorral a Kossuth Lajos Általános Iskola előtt kedden. Az iskola 7. osztályos tanulóinak versszavalása után Brányi Mária alpolgármester nyitotta meg beszédével a magyarság számára egyik legfontosabb történelmi esemény megemlékezését. A városi megemlékezések délután Kádártán folytatódtak, szintén az alpolgármester, valamint helyi kisgyermekek részvételével. 2023. március 14. 23:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.