2022. augusztus 12.
//
Klára névnap

Emelkedik az önkormányzati dolgozók cafetériája

2018. április 18. 16:00
A juttatás emeléséről a városházán számoltak be a sajtó képviselőinek.

Baumgartner Lajos önkormányzati képviselő, a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elnöke elmondta, változik a közalkalmazotti cafeteria rendszere. Némedi Lajos alpolgármester a költségvetési szavazást megelőzően vizsgálta meg annak a lehetőségét, hogy az önkormányzat rendszerében dolgozók cafeteria rendszerét módosítsák és növeljék a juttatást. Az igény havi 500 Ft-os emelés volt. A bizottság támogatta azt az elképzelést, hogy 18 intézmény 1096 munkatársa január 1-től emelésben részesüljön, amelyet visszamenőleg biztosítanak. Ez az önkormányzat költségvetésében 8.826.000 forintot jelent a 2018-as év vonatkozásában.

Baumgartner Lajos, önkormányzati képviselőBaumgartner Lajos, önkormányzati képviselő

Tokos Bianka
Szalai Csaba

További cikkek

Elfogadták a 2022-es költségvetést
Elfogadták a 2022-es költségvetést
Veszprém MJV Önkormányzatának Közgyűlése elfogadta a 2022-es költségvetésről szóló rendeletet csütörtökön.
Támogatja a költségvetést a Fidesz-KDNP
Támogatja a költségvetést a Fidesz-KDNP
A költségvetés kapcsán tartott sajtótájékoztatót a Fidesz-KDNP önkormányzati frakciója részéről Halmay Gábor szóvivő és Pálinkás Roland frakcióvezető szerdán.
Soha nem látott fejlesztések éve lesz 2022
Soha nem látott fejlesztések éve lesz 2022
Pénteken benyújtotta a közgyűlésnek az idei költségvetés tervezetét Porga Gyula polgármester. A tartalmáról délelőtt sajtótájékoztatón számolt be.
A 2022-es költségvetés, és ami mögötte van
A 2022-es költségvetés, és ami mögötte van
132 képviselő támogatta, 26 pedig nemmel szavazott az országgyűlésben a 2022-es költségvetés szavazásánál, így nagy arányban végül megszavazták a Covid-járvány utáni év büdzséjét. A jövő évi országos célkitűzésekről Ovádi Péter, országgyűlési képviselőt kérdeztük.
Szociális és kulturális támogatásokról dönt a polgármester
Szociális és kulturális támogatásokról dönt a polgármester
A szeptemberig meghosszabbított rendkívüli jogrend idején a közgyűlés hatáskörében a polgármester hoz döntéseket – melyekhez azonban a képviselők véleményét is meghallgatja, és az előterjesztéseket formális szavazásra is bocsátja. A csütörtökön esedékes közgyűlés napján támogatásokról születhet döntés.