Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

FELHÍVÁS TEMETŐSZÉPÍTÉSRE

2018. május 30. 14:04

Tisztelt Veszprémiek!

Veszprém város tavaly óriási elismerésben részesült, több mint 300 település közül megnyerte a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny fődíját, így idén a Királynék városa képviselheti hazánkat az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén, az Entente Florale Europe megmérettetésen.

A hónapokon át tartó felkészülés után egy szaktekintélyekből álló nemzetközi zsűri alapos bejárást tart a nyár folyamán Veszprémben, és komoly követelményrendszer alapján értékeli városunkat, különös tekintettel a zöldfelületekre és a közösségi terekre.

Célunk, küldetésünk, hogy Veszprém a lehető legszebb, gondozott, ápolt és vendégcsalogató oldalát mutassa be!

A lakókörnyezetünk megszépítése hatalmas feladat, melyhez a lakosság segítségét is kérnénk, hiszen mindenki számára kellemesebb, ha tiszta és gondozott a környezete.

Legyen segítségünkre, fogjunk össze egy szebb, élhetőbb, kellemesebb környezet kialakítása érdekében!

A VKSZ Zrt. és a Bakony-Balaton Környezetvédelmi Oktatóközpont Egyesület 2018. június 8-án, pénteken 13 órakor az Alsóvárosi temetőben egy temetőszépítési akció keretein belül kívánja megmutatni a nemzetközi zsűrinek, hogy a veszprémiek a gyökereik előtt is tisztelegve gondozzák a sírokat, elődeik nyughelyét.

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy lehetőségeikhez mérten vegyék ki részüket a nemzetközi megmérettetésre való felkészülésből, akár gazolással, gyomlálással, járdasepréssel. Természetesen, az alapokon túlnyúló energia befektetést, mint pl. virágültetést külön örömmel, hálával fogadjuk.

Kérjük Önöket, hogy legyenek különös odafigyeléssel a lakóhelyük felé!

Mutassuk meg Európa-szerte, hogy milyen erő rejlik a Veszprémiek összefogásában, ha a lakóhelyük megszépítéséről van szó!

VMJV Önkormányzata

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.