Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Balaton: Spiritualitás és gitárpengetés

2018. június 22. 4:00
Változatos programokat kínálnak a hétvégén a Balaton-parti települések. Jóga, Majka, hangpróba.

BALATONALMÁDI: Everness Fesztivál

Idén hatodik alkalommal várják a feltöltődni vágyókat az ország legnagyobb spirituális életmódfesztiváljára, az Evernessre. A fesztivál programja színesebb mint valaha, 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják egymást, emellett pedig számtalan előadás, workshop biztosítja az igazi Everness-hangulatot június 25-ig. A fesztiválon jógával, zumbával, különböző életmód útmutatásokkal, meditációval üthetjük el az időnket.

Bővebb információk: everness.hu.

Foto via csakanoknekmagazin.huFoto via csakanoknekmagazin.hu

BALATONFŰZFŐ: Beach Fesztivál

Az almádi nyugalommal ellentétben a Beach Fesztivál a pörgésről szól. Két színpaddal, számos hazai és nemzetközi fellépővel, koncertekkel, extra dekorációval, új helyszínekkel, fedett táncterekkel és számos sporteseménnyel készülnek a szervezők. Napközben lágy zene és lazulás mellett, Surf és SUP versenyek, vízi sportbemutatók zajlanak, majd kora este a Beach Party veszi kezdetét. Az “Arénában ” A Koncerteké és az Elektronikus zenéé lesz a főszerep, a ” Sláger és a Retro Beach “-en a lazább, bulizósabb irányzat kap ismét teret.

Bővebb információk: http://beachfeszt.hu/

BALATONFÜRED: Nemzetközi Gitárfesztivál

Szombaton kezdődik a 13. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, az egyhetes rendezvényen minden este neves művészek koncerteznek. Napközben kottakiállítás és zenei vásár várja az érdeklődőket, valamint nyilvános mesterkurzusok zajlanak majd. A fesztivál első napján Adriano Del Sal olasz gitárművész ad koncertet a Kisfaludy Galéria színpadán, másnap egy spanyol-görög páros, a Duo Melis tagjai, Susana Prieto és Alexis Muzurakis lépnek a Vaszary Galéria színpadára. Hétfőn este egy lengyel duót, Jan Jakub Bokun klarinét- és Jakub Kosciuszko gitárművész kettősét hallhatja a közönség a Kisfaludy Galéria színpadán.

További információk: http://www.balatongitar.hu/

Fotó: balatongitar.huFotó: balatongitar.hu

vehir.hu
további cikkek
Négy év után ismét elrajtol a Balaton Szupermaraton futás Négy év után ismét elrajtol a Balaton Szupermaraton Három év kényszerszünet után csütörtöktől vasárnapig ismét sor kerül a Balaton Szupermaratonra, amelyre 386 településről és 17 országból érkezett eddig nevezés. 2024. március 20. 19:52 A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak Bolond időjárást hozott magával 2024: mintha a természet folyamatosan egy hónappal előrébb járna, február végén már március végét idézően pompáznak a mandulafák, édes illattal töltve meg a levegőt, míg a Bakony árnyas fái között még hóvirágok kandikálnak ki az avarból. Bolond együttállás, de ha úgy nézzük, varázslatos. 2024. március 4. 11:35 Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a téli Balaton-átúszáson szabadidősport Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a téli Balaton-átúszáson Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő téli Balaton-átúszás idei megmérettetésén három plusz egy távon is elindulhattak a versenyzők. 2024. március 2. 21:11 Szombaton téli Balaton-átúszás negyedik alkalommal szabadidősport Szombaton téli Balaton-átúszás negyedik alkalommal Szombaton negyedik alkalommal rendezik meg a téli Balaton-átúszást, amelynek központja a Tihanyrév lesz. 2024. március 1. 12:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.