Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

REKORDKÍSÉRLET, RETRO, DISCO ÉS A LEGNAGYOBB VILÁGSLÁGEREK A BALATON FESZTIVÁLON

2018. június 25. 15:48
INGYENES családi gasztrofesztivál Balatonkenesén Széchenyi Park 2018. június 29.- július 1.

3 nap, 18 fellépő, az első igazi szabadtéri UV party, közösségépítő rekordkísérlet, gasztronómiai különlegességek, családi programok és élmények páratlan balatoni környezetben. Ez a Balaton Fesztivál, Balatonkenese első igazi nyári programja 2018-ban. A belépés idén is ingyenes, a programot második alkalommal rendezik meg a Balaton parti városban.

A fesztivál június 29-én a Music FM rádió népszerű lemezlovasaival kezdődik. A szervezők erre a napra is különleges programelemmel készülnek, megrendezik az első Balaton parti UV partyt, ahol a fényeknek köszönhetően speciális megvilágításba kerülnek a fellépők és résztvevők. Érdemes lesz fehér színű ruhában érkezni.

Június 30-án a hazai retro sztárok lépnek színpadra, valamint a hazai selfierekordra készülnek a Balaton Fesztiválon. Az egy időben, egy helyen a legtöbb személy által egyszerre elkészített önfotó (selfie) hazai tömegszerűségi rekordja, azaz a hazai 2016-os békéscsabai rekord megdöntése mellett egyben Guinness rekord kísérlet is, a Szépkilátás Bisztróval közös szervezésben. A tömeges közös „selfie-zésre” már előzetesen lehet jelentkezni az erre a célra létrehozott Facebook eseményben itt: https://facebook.com/events/1847669218868852/

A helyszínen készült fényképeket szintén ide tölthetik fel a résztvevők, érdemes készíteni a telefonokat. Hasznos tudni, hogy egy képen csak egy arc szerepelhet. A rekordot a Magyar Rekord Egyesület elnöke hitelesíti majd, bekerül a hazai rekordok adatbázisába.

A vasárnapi programkínálatban a világ leghíresebb együtteseinek magyar képviselői lépnek fel, a változatos zenei kínálat mellett a fesztiváltér idén is igazi családi programokkal hívogat. Lehetőség lesz mindhárom napon többek között repülőgép szimulátor és hatástalanított fegyverek kipróbálására, kalózhajózásra, élmény motorcsónakázásra, óriás lego építésre is a hagyományosabb programelemeken kívül. A kiállítók különleges street food ételekkel és italokkal és minőségi kézműves termékek vásárával várják az érdeklődőket pénteken 16, szombaton és vasárnap pedig 11 órai kezdettel.

FELLÉPŐK:

  • Június 29. péntek: Andy Kraft, Nigel Stately, Nara, Antonyo, Lauer
  • Június 30. szombat: Szkiton Productions, Dj Dominique, Splash, Dj Náksi, Csordás Tibi/Fiesta, Ámokfutók, Kerozin, Animal Cannibals
  • Július 1. vasárnap: Varnyú Country, Chain Bridge Pop, Mokka Tribute, Blue Cold Jalapeños/Red Hot Chili Peppers Tribute, Dogs n' Roses/Guns N’ Roses Tribute

Az esemény kiemelt támogatói a tökéletes olasz kávéiról híres Perfero Magyarország Kft., az édes pillanatokat hozó Koronás Cukor és a praktikus, kényelmet biztosító Praktiker, a magyar barkácsáruház.

A rangos zenei programokat, élményeket, jó közösséget, street foodot, különleges termékeket és minőséget itt is megtalálhatják az érdeklődők a fesztiválra készülve a részletes információkkal:
http://balatonfesztival.com/
https://www.facebook.com/balatonfesztival/
https://www.instagram.com/balatonfesztival/

Balaton Fesztivál. Élmény. Neked. Köztünk a helyed.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.