Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Felújított strandokkal várja látogatóit Balatonalmádi

2018. július 9. 12:00
Még élvezetesebbé, vonzóbbá tette a település strandjait Balatonalmádi Város Önkormányzata a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. pályázatán a tavalyi évben elnyert összegből.

A fejlesztésekkel elsősorban a meglévő műszaki állapotot és a szolgáltatások színvonalát javították a Wesselényi, Budatava, illetve a Káptalanfüredi strandokon – a nyári hőségben mind a pihenni, mind az aktívan kikapcsolódni vágyók is még kellemesen tölthetik szabadidejüket.

Wesselényi Strand – Családi és aktív strandolás

Balatonalmádi legnagyobb strandja új strandlépcsőkkel, felújított vizesblokkokkal és úszóstéggel, napvitorlákkal, több helyen térkő burkolattal, kandeláberekkel, valamint új jegykiadó automatával lett korszerűbb. Fejlesztették a strand biztonságát is: a vízi mentőknek figyelőtornyot telepítettek, és kamerákat is elhelyeztek a területen.

További részletek, szolgáltatások, jegyárak

fotó: balaton-almadi.hufotó: balaton-almadi.hu

Budatava Strand – Nyugodt fürdőzés családias hangulattal

A Budatava Strandon korszerűsítették a vizesblokkokat, térvilágítást és térfigyelő kamerarendszert építettek ki. Felújították a homokos sportpályát, mobil fa napozóstéggel és vízi terasszal várják a pihenni vágyókat. Aktív kikapcsolódásra is van lehetőség a strandon: mobil fitneszeszközökkel egészítették ki szolgáltatásaikat.

További részletek, szolgáltatások, jegyárak

Káptalanfüredi Strand – Pihenés és aktív kikapcsolódás

A Káptalanfüredi kis és nagy strandot számos fejlesztéssel korszerűsítették: Új kabinsort és új kerítést építettek, felújították a vizesblokkokat és a kültéri zuhanyzókat, megerősítették a partvédő művet, napkollektort telepítettek, továbbá cserélték a járdaburkolatot és a strandlépcsőket is. A sportos strandolók itt is megtalálhatják a kedvükre valót: megújult homokos sportpálya és fitneszeszközök várják őket. Emellett a gyermekek is kellemesebben és biztonságosabban tölthetik el az időt, hiszen napvitorlákat helyeztek el a játszóterek fölé.

További részletek, szolgáltatások, jegyárak

Ágel Zita Krisztina

Ágel Zita Krisztina

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.