Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 8. Mária
Veszprém
-5°C
2023. december 8. Mária
Veszprém
-5°C

Nyugodt pihenés és élményfürdő Balatonfüreden

2018. július 10. 11:30
Balatonfüreden amellett, hogy nyugodtan pihenhetik ki magukat a megfáradt látogatók, vízisporttal is kikapcsolódhatnak. A Balaton északi parti kedvelt települése gazdag szolgáltatásokkal várja a nyaralókat az Esterházy strand és Élményfürdőben, illetve a Kisfaludy Strandon.

Balatonfüredi Esterházy strand és Élményfürdő

Bár jelenleg az Esterházy strandon az élményfürdő zárva van, így is rengeteg szolgáltatást nyújtanak a látogatóknak. A sportpályákkal, sportlétesítményekkel ellátott különböző programokon kapcsolódhatnak ki az aktív vendégek: fitness és aquafitness foglalkozásokon, valamint strandröplabda versenyeken vehetnek részt, továbbá vízisport eszközöket kölcsönözhetnek, vízicsúszdán szusszanhatnak a hűsítő vízbe.

Fotó: balatonfuredistrandok.hu Fotó: balatonfuredistrandok.hu

A gyerekeket ügyességi versenyek, kézműves foglalkoztatások és játszótér várja. A kiválóan akadálymentesített területen számos vendéglátó egység vehető igénybe: éttermek, kisbolt, strandcikk-divatáru, sörözők, cukrászda.

Kisfaludy Strand

Balatonfüred Kisfaludy Strandja szintén vonzó az aktívan kikapcsolódó nyaralók számára: élménymedencékkel, sportpályákkal, sportversenyekkel üdülhetnek a vendégek. Viszont nemcsak a sport, hanem a művészet iránt érdeklődőknek is érdekes lehet a strand: neves művészeket felvonultató szórakoztató rendezvényekkel is szolgál.

A megéhezett, megszomjazott fürdőzők itt is találhatnak büféket, illetve parti drinkbárt. A nagyokon kívül a kicsik is szórakozhatnak, hiszen a sportpályák, vízisport eszközök mellett a Kisfaludy Strandon is találhatnak a játszóteret és a vízicsúszdát.

További részletek, szolgáltatások, jegyárak

Ágel Zita Krisztina

Ágel Zita Krisztina
további cikkek
Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Az agrárminiszter segítségét kérik balatoni önkormányzatok a nagyvadak és a varjak miatt Az agrárminiszter segítségét kérik balatoni önkormányzatok a nagyvadak és a varjak miatt Az agrárminiszter segítségét kéri az önkormányzatokat tömörítő Balatoni Szövetség (BSZ) a nagyvadállomány bel- és külterületi elszaporodása, valamint a varjak túlszaporodása miatt - közölte a szövetség társelnöke hétfőn. 2023. november 27. 13:55 Több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a Balatonnál szabadidősport Több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a Balatonnál A hideg és szeles időjárás ellenére több mint háromezren búcsúztatták az őszi futószezont a 20. Jysk Balaton Maraton és félmaratonon. 2023. november 19. 21:51 Télre nem maradhatnak a Balatonban a stégek Télre nem maradhatnak a Balatonban a stégek November elsejéig kellett a Balatonból kiemelniük a tulajdonosoknak a víziállásokat, stégeket, és csak április elseje után lehet visszahelyezni őket a tóba, mivel a jegesedéskor, téli viharokban széteső, eldőlt, víz alá kerülő részek komoly veszélyforrások lehetnek - közölte a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság balatoni kirendeltségének vezetője az MTI-vel csütörtökön. 2023. november 2. 13:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.