2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Családbarát és intelligens strand Csopakon

2018. július 17. 4:00
A biztonságos – a vízimentő-szolgálat mellett elsősegélynyújtással is ellátott –, családbarát csopaki strand a sportolási lehetőségek, jól felszerelt játszóterek, animációs programok és kiszolgáló egységek mellett júliusban és augusztusban idén a következő kulturális programokkal várja az érdeklődő nyaralókat.

2018. 07. 28.
KLASSZ a pARTon! 2018
10-17 óra – Cimboránk Európa interaktív játéktér
11 óra – Legyél a Cimboránk! – a Cimbora Együttes interaktív koncertje
17 óra – Brass Hu-MORZSÁK a Brass in the Five és Méhes Csaba programja

2018. 07. 29.
KLASSZ a pARTon! 2018
19 óra – Mozart: Varázsfuvola

2018. 08. 04.
Csopakabana
18 óra – Intermezzo Latin Club
19:30 – Sambrazil Show
20:30 – Gyöngyhalász latin zenekar

Csopakabana! (strand.csopak.hu)Csopakabana! (strand.csopak.hu)

Idén a strand elindított egy új szolgáltatást, a strandkönyvtárat: a nyugati oldalon felállítottak egy könyvespolcot, így az olvasni vágyók szabadon válogathatnak. A polcról bárki levehet könyvet, sőt a kiválasztott könyv helyett van lehetőség csereként másikat hozni. Az egyre bővülő választékban még a külföldről érkezett nyaralók is találhatnak számukra megfelelőt: a csopaki strandkönyvtárban a német, olasz, francia vagy lengyel nyelv irodalmának képviselői is megjelennek.

Nemcsak kulturális rendezvényekkel és szolgáltatásokkal várja vendégeit a csopaki strand, hanem egész nyáron, minden hétvégén, szombaton 14 órától sportos szabadidős programmal is, a „Mozdulj Balaton!” 15. évadával.

További részletek, szolgáltatások, jegyárak

Ágel Zita Krisztina

Ágel Zita Krisztina

További cikkek

Könnyebb eljutni a Tihanyi-félszigetre közösségi közlekedéssel
Könnyebb eljutni a Tihanyi-félszigetre közösségi közlekedéssel
Mostantól a közösségi közlekedéssel érkezők könnyebben eljuthatnak a Tihanyi-félszigetre az ország számos pontjáról, továbbá ezentúl a Balatonfüred és Tihany között közlekedő autóbuszjáratok a Tihanybusz nevet és logót viselik - közölte a MÁV-Volán-csoport.
A magyar borászoknak nincs okuk az irigységre
A magyar borászoknak nincs okuk az irigységre
A Balatoni Borok Versenyén egy háromtagú, olasz borászok alkotta nemzetközi zsűri is értékelte a benyújtott mintákat. Egyikükkel, Giampaolo Chiettinivel a verseny során szerzett tapasztalatairól, valamint a magyar és olasz borkultúráról beszélgettünk.
Jegykiadó automatákat és utastájékoztatókat telepítenek a Balaton körül
Jegykiadó automatákat és utastájékoztatókat telepítenek a Balaton körül
Jegykiadó automatákat és utastájékoztató monitorokat telepít a következő nyári szezonra 1,5 milliárd forintos turisztikai fejlesztéssel a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata vezette konzorcium - közölte a cég az MTI-vel pénteken.
Szentantalfán készült Veszprém város idei bora
Szentantalfán készült Veszprém város idei bora
Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Balatoni Borok Versenyét, melynek eredményeit szerdán hirdették ki a Szent Miklós katamarán fedélzetén a Balatonon.
Megfelelő a Veszprém megyei strandok vízminősége
Megfelelő a Veszprém megyei strandok vízminősége
A fürdőzők biztonsága és védelme érdekében a Veszprém Megyei Kormányhivatal folyamatosan ellenőrzi a fürdővizek minőségét és a közegészségügyi szabályok betartását. Az idény előtt került sor a strandok vízminőségének vizsgálatára, amely alapján elmondható, hogy a strandok vize fürdésre alkalmas. A szezon előtti mintavételt követően havonta újabb ellenőrzésekre kerül sor.