Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Több közintézmény is megújul

2018. augusztus 1. 5:55
A 2018. évi költségvetésben közel hatvanmillió forintot fogalmazott meg a közgyűlés arra, hogy a helyi intézmények felújítási és karbantartási munkálatai megtörténjenek.

Vannak munkálatok, amelyek októberig elhúzódnak, de számos felújítás már megvalósult. Összesen húsz intézményről beszélünk, főként egyébként gyermekintézményekről, mint az óvodák, bölcsődék, de kultúrintézményekről is, mint a könyvtár, vagy a Művészetek Háza.

A Hóvirág Bölcsőde felújítási munkálatai tizenegy millió forintba kerülnek, ahol Némedi Lajos alpolgármester ismertette a részleteket. Elmondta, a felújítás kiterjed a nyílászáró- és hidegburkolat cseréire, közművek lecserélésére, elektromos vezetékek felújítására, de még tornaszobák kialakítására is.

Némedi Lajos bízik abban, hogy amikor visszaérkeznek a gyerekek a vakációról, már egy nyugodt, kényelmes kis épület várja őket.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
A közösséget is bevonná a költségvetés tervezésébe Gerstmár Ferenc A közösséget is bevonná a költségvetés tervezésébe Gerstmár Ferenc Minél nagyobb összegről dönthetnének közvetlenül az emberek, annál nagyobb lenne az állampolgári érdeklődés is – véli a képviselő. 2024. március 25. 11:24 Veszprémben az ellenzék szerint is ilyen jól mennek a dolgok? választás 2024 Veszprémben az ellenzék szerint is ilyen jól mennek a dolgok? Hogyan lehet jellemezni azt a teljesítményt, amikor a végeredménynek csupán 0,11%-án szeretne módosítani valaki? Márpedig a legutóbbi közgyűlésen pontosan ez történt, amikor az amúgy általában szürke napirendi pontok között ott volt Veszprém 2024-es költségvetésének vitája is, amihez a helyi ellenzék  egy módosító indítványt nyújtott be, ami a teljes büdzsének csupán a 0,11%-át érintette. 2024. március 5. 14:29 Költséget vetettek, kenyeret törtek közgyűlés Költséget vetettek, kenyeret törtek A ciklus vége előtt néhány hónappal alakult át az ellenzéki térfél; elfogadták a költségvetést; újabb kedvezményekkel bővült a Veszprém kártya. Összefoglalónk a februári közgyűlésről. 2024. február 29. 22:26 Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz 2024 a veszprémiek éve lesz a költségvetés alapján is, melyről csütörtökön dönt a közgyűlés. A Fidesz-KDNP frakciója már biztosan támogatni fogja a tervezetet. 2024. február 27. 15:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.