Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Új programmal zárul a nyár Veszprémben

2018. augusztus 30. 4:00 // Forrás: port.hu
Csütörtök este kezdődik az első veszprémi Utcamozi az Óváros téren. Mutatjuk, mit láthat ma a közönség!

Az Európa Kulturális Fővárosa címre pályázó Veszprém város ismét testközelbe hozza Európa kultúráját: az öreg földrész filmjeiből rendeznek szabadtéri vetítést a következő négy napon az Óváros téren. Az első este kínálatában spanyol és angol alkotásokat láthatunk - feliratosan.

19:30 - Egy tökéletes nap / A Perfect Day

Egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva - mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival.

RENDEZŐ: Fernando León de Aranoa / SZEREPLŐK: Tim Robbins, Benicio Del Toro, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry, Fedja Stukan, Frank Feys, Antonio Franić.

21:30 - Táncterápia / Finding Your Feet

A látszólag tökéletes és rendezett életet élő, ítélkezésre és sznobizmusra hajlamos Sandra nyugdíjba vonulása előtt nem sokkal felfedezi, hogy a férje viszonyt folytat a legjobb barátnőjével. Fényűző otthonát otthagyva bohém húgához költözik, aki egy rossz hírű lakótelepen lakik. A karót nyelt Sandra eleinte kibírhatatlannak találja új életét, azonban egy társastánc-tanfolyam mindent megváltoztat...

RENDEZŐ: Richard Loncraine / SZEREPLŐK: Imelda Staunton, Joanna Lumley, Celia Imrie, Timothy Spall, David Hayman, John Sessions.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.