Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sok esetben kellett beavatkozni a veszprémi tűzoltóknak szombaton

2018. szeptember 2. 10:23 // Forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Szombaton éjfélig 5 esetben vízszivattyúzáshoz, míg 16 esetben műszaki mentés keretében fakidőlésekhez vonulni a tűzoltóknak.

Tegnap este az országot elérő viharos időjárás miatt sok esetben kellett beavatkozni megyénkben a tűzoltó egységeknek. Szombaton éjfélig 5 esetben vízszivattyúzáshoz, míg 16 esetben műszaki mentés keretében fakidőlésekhez vonulni a tűzoltóknak.

Balatonederics külterületén a 71-es főúton az úttestre dőlt fát a badacsonytomaji tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel és távolították el. A munkálatok alatt teljes útzár volt érvényben.

Veszprémben, a Paal László utcában autóra dőlt egy fa, személyi sérülés nem történt. A veszprémi tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították, a gépjármű üzemképes maradt.

Pápán a Gróf Esterházy Kórházban a patológián kb. 600 m2-en 15 cm magasan állt a víz, a pápai hivatásos tűzoltók a liftgépházon keresztül szivattyúzták ki a vizet. A kórház működését a káreset annyiban befolyásolta, hogy a lift nem volt használható, a betegmozgatás a lépcsőházban kellett megoldani.

Balatonalmádi, József Attila utcában egy a kerítésre és úttestre dőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat. A fát a balatonfűzfői tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították. A műszaki mentés alatt Balatonalmádi belterületén, a 71-es főúton teljes útzár volt érvényben. A nagymennyiségű leszakadt faágat a közútkezelő távolította el.

Ajkán Szent István úton egy parkoló autóra dőlt fa, az autóban senki sem tartózkodott. Az ajkai egységek a személygépkocsiról a fát motoros láncfűrész használatával távolították el.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.