Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ajándékot minden rászorulónak!

2018. december 13. 4:00
A Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai egy belső „cipősdoboz akciót” szervezve teszik szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Közeleg a karácsony, de sajnos nem mindenkinek jut a fa alá ajándék. Ezen szeretnének változtatni a Kormányhivatal munkatársai, éppen ezért döntöttek úgy, hogy ők maguk fogják megajándékozni azokat a gyermekeket, akiknek nagy valószínűséggel hiánycikk a karácsonyi ajándék.

Takács Szabolcs kormánymegbízott, szerda reggel jelképesen átadta az összesen 269 ajándékkal teli dobozt, melyet Kocsiné Sződy Karolina, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat vezetője vett át, aki elmondta, jelképes ajándékokat természetesen ők is osztanak a gyerekeknek, de mégiscsak nagy segítség, öröm, mindemellett pedig kedves gesztus a Kormányhivatal részéről.

Takács Szabolcs elmondta – bár a Családok Éve a 2018-as – mégis szeretné, ha ez a rendhagyó gesztus mostantól hagyománnyá válna, és minden év karácsonyán megismétlődne, hogy ezzel a saját kezdeményezésű odafordulással szebbé varázsolják a rászoruló gyermekek ünnepét. A cipősdoboz tartalmánál figyeltek arra is, hogy ne csak egy korosztályra kiélezve állítsák össze a csomagokat, hanem mindenféle korosztály találja meg benne örömét, amikor is azok karácsony napján kiosztásra kerülnek.

Szabó Eszter
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.