2023. június 3.
//
Klotild névnap

Ingyenes jogi tanácsadás

2009. július 2. 14:31
A Veszprémben is igénybe vehető szolgáltatás egyik fő célja a fiatalok, pályakezdők, a hátrányos helyzetűek és munkanélküliek támogatása.

A lehetőségről dr. Szigeti Balázs ügyvéd, a Jogpont Bt. szerződéses partnere tájékoztatta a sajtót csütörtökön. A térítésmentes jogi segítséget a polgárok elsősorban a munka, a társadalombiztosítás, a vállalkozóvá válás, a munkaerőpiacra kerülés témaköreiben vehetik igénybe.

A szolgáltatás két fő célcsoportja közül az egyik a munkavállalóké, ezen belül kiemelt hangsúllyal a fiatalok, a pályakezdők, a hátrányos helyzetűek és munkanélküliek, a másik pedig az egyéni vállalkozók, vállalkozni kívánók, kis- és középvállalkozások köre.

A tanácsadásra nem kell előzetesen bejelentkezni, de telefonos egyeztetés alapján is fogadják az ügyfeleket. Az országban 141-, a Közép-dunántúli régióban 16-, Veszprémben 2 Jogpont Hálózat működtet jogsegély-szolgálatot nyújtó irodát. A szolgáltatás csak tanácsadást jelent, peres ügyek vitelét, okirat szerkesztését nem vállalják és nem is vállalhatják.


dr. Szigeti Balázs ügyvéd és Horváth György, a városháza sajtóreferense

A program Európai Uniós forrásból, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában valósult meg.

Veszprémi irodák:
Dr. Fekets Róbert
8200 Veszprém, Kereszt u. 9.
Ügyfélfogadás: minden péntek: 8.00-10.00

Szigeti & Raszler Ügyvédi Iroda
8200 Veszprém, Szeglethy u. 7.
Ügyfélfogadás: Minden hétfő: 13.00-15.00

További információk a jogpont hálózat honlapján.

Ódor Eszter